Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Κρατάει την ουσία ο Mourinho

Η United πέτυχε χθες την έκτη σερί φετινή νίκη της, με τον Πορτογάλο να τονίζει πως δεν κυνηγούν κάποιο ρεκόρ.

Το 2-0 κόντρα στη West Ham διεύρυνε το αήττητο των «Κόκκινων Διαβόλων» στους 13 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, με το Jose Mourinho να επιμένει πως οι στατιστικές δεν σημαίνουν κάτι τη δεδομένη στιγμή, αφού η ομάδα του στοχεύει την πρώτη τετράδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός: «Έχω ένα συναίσθημα πως μπορούμε να κερδίζουμε το επόμενο ματς. Δεν κυνηγάμε ρεκόρ. Κυνηγάμε καλές εμφανίσεις και βαθμούς. Ξέρουμε ότι η Chelsea ή η Tottenham πρόκειται να χάσουν πόντους, οπότε πρέπει να συνεχίσουμε να κυνηγάμε. Το προηγούμενο διάστημα, παίξαμε τόσο καλά, αλλά δεν παίρναμε βαθμούς. Τώρα, έξι νίκες και 18 βαθμούς αργότερα, είναι ακριβώς ό,τι χρειαζόμαστε».

Σχετικά με τις διαιτητικές αποφάσεις του αγώνα απέναντι στα «Σφυριά», είπε: «Δεν είδα αν ήταν κόκκινη κάρτα, διότι ήμουν πολύ μακριά. Έπρεπε να εκπαιδεύσω τον εαυτό μου αυτή τη σεζόν, επειδή είχαμε πολλές αμφιλεγόμενες αποφάσεις. Έπρεπε να αντιμετωπίσω τόσες πολλές αποφάσεις, το γκολ του Zlatan που ακυρώθηκε, το καθαρό πέναλτι κόντρα στην Crystal Palace, τόσες πολλές λάθος αποφάσεις. Αυτή η περίοδος είναι τόσο δύσκολη για τους διαιτητές. Είναι φανταστικό για τους ανθρώπους στο σπίτι, για τους ανθρώπους στο γήπεδο και για όλους εμάς, ακόμη και για μένα, είναι δύσκολο».

Τέλος για τον τρόπο που διαχειρίστηκε το παιχνίδι, ανέφερε: «Δεν αξιοποίησαμε την κυριαρχία μας στο πρώτο μέρος. Παίζαμε τρείς απέναντι σε μηδέν ανά στιγμές. Οι Carrick, Jones και Rojo έπαιζαν απέναντι στον κανένα. Είχαν εννέα και είχαμε επτά, οπότε βγάλαμε έναν αμυντικό, βάλαμε τον Carrick στόπερ και περάσαμε και τον Mata. Ξέραμε πως έτσι θα δημιουργήσουμε προβλήματα. Γνώριζα πως ο Nordtveit έπαιξε 90 λεπτά πριν 48 ώρες και γνώριζα πως ο Rashford έπαιξε μόλις 20 λεπτά στο προηγούμενο παιχνίδι και λογικά ήταν σε καλή κατάσταση πολύ γρήγορα, οπότε ήξερα πως μπορεί να είναι πολύ σημαντικός. Μπορεί να μας δώσει περισσότερο βάθος και ήξερα πως ήταν θέμα χρόνου, μέχρι να πετύχει γκολ».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *