Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Κρατάει χαμηλά τον πήχη ο Conte

Αισιόδοξος αλλά σε μικρό βαθμό χωρίς να ξεφεύγει είναι ο Antonio Conte, ο οποίος με δηλώσεις του έκανε τη δική του ανασκόπηση για τη μέχρι τώρα πορεία της Chelsea.

Η Chelsea μετά τη Σαββατιάτικη νίκη επί της Arsenal αύξησε τη διαφορά από τις περισσότερες ομάδες που την πολιορκούν και είναι πλέον μόνη πρώτη με εννιά βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη Tottenham, με αποτέλεσμα να θεωρείται και το μεγάλο φαβορί για το φετινό πρωτάθλημα.

Παρόλα αυτά, ο Antonio Conte δεν θέλει ακόμα να χρίσει τους «Μπλε» ως φαβορί, τονίζοντας στις δηλώσεις του πως έπρεπε να κάνει πολλές αλλαγές στην αρχή της σεζόν για να φτάσει σε αυτή την επιτυχία η ομάδα του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Δεν υπάρχει μία συγκεκριμένη ομάδα που να με ανησυχεί. Δεν μπορείτε να μιλάτε ακόμα για τίτλο, μιας και μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε. Απλά κοιτάξτε μας, η Chelsea δυσκολευόταν στην αρχή και αλλάξαμε όλη τη σεζόν. Έχω τυφλή εμπιστοσύνη σε ότι κάνω. Κερδίσαμε τα πρώτα τρία παιχνίδια, αλλά δεν μου άρεσε η εικόνα μας. Ήταν μία περίεργη εποχή, όχι κακή. Κοιτώντας την περσινή σεζόν, όταν η Chelsea είχε πρακτικά τους ίδιους παίκτες, δεν μπορεί να μεταμορφωθεί από ένα ασχημόπαπο σε κύκνος. Στο τέλος βρήκαμε την ισορροπία μας Πήρα κάποιες δύσκολες επιλογές».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *