Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Κόλλησαν» στο μηδέν και πάνε ρεβάνς

Σε ένα παιχνίδι δίχως ιδιαίτερο θέαμα για τον 3ο γύρο του φετινού FA Cup, Sunderland και Burnley έμειναν στο 0-0 στο βροχερό Stadium of Light και πάνε σε ρεβάνς όπου θα κριθεί ο νικητής.

O Joey Barton πραγματοποίησε το δεύτερο ντεμπούτο του με τους Clarets μετά την επιστροφή του πριν λίγες ημέρες στο σύλλογο, ενώ και οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με λίγες μόνο αλλαγές, αφού φαίνεται πως θέλουν να δώσουν έμφαση στο θεσμό.

Το ματς

Το πρώτο μέρος δεν είχε ιδιαίτερες στιγμές και, παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων να δημιουργήσουν κάτι καλό, ελάχιστα απειλήθηκαν οι δύο τερματοφύλακες.

Η Burnley μπήκε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και πήρε το πάνω χέρι, ωστόσο ούτε αυτό ήταν αρκετό για να διασπάσει την άμυνα των γηπεδούχων.

O Nick Pope πραγματοποίησε ωραία επέμβαση σε σουτ του Jack Rodwell, ενώ ο Jason Denayer λίγο αργότερα πρόλαβε να αποσοβήσει μια μπαλιά του Sam Vokes πριν αυτή φτάσει στον Andre Gray.

Η άμυνα της Sunderland κρατούσε γερά παρά τις πιέσεις των φιλοξενούμενων, κυρίως χάρη στον Denayer, η Burnley δεν είχε επιπλέον εμπνεύσεις και τελικά σε ένα σχετικά αδιάφορο από πλευράς θεάματος ματς, το τελικό σκορ 0-0 ήταν αντιπροσωπευτικό.

Οι δύο ομάδες τώρα θα ξαναναμετρηθούν στις 11 του μήνα, την ερχόμενη Τρίτη, για μια θέση στον 4ο γύρο, με την Burnley να έχει ένα απειροελάχιστο πλεονέκτημα πλέον λόγω έδρας.

Συνθέσεις

Sunderland: Mannone, Djolobodji, Manquillo, Love, van Aanholt, Rodwell, Larsson (84′ O’Shea), Denayer, Januzaj, Borini, Defoe

Burnley: Pope, Tarkowski, Keane, Darikwa, Ward, Defour, Barton, Gudmundsson (72′ Hendrick), Arfield (60′ Knightly), Gray (72′ Barnes), Vokes

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *