Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Κόλλησαν» στο μηδέν Middlesbrough, Burnley

Για μια ακόμη αγωνιστική, η Middlesbrough «βάλτωσε», δεν κατάφερε να πάρει ούτε τώρα νίκη και έμεινε ακόμη πιο πίσω στη μάχη για τη σωτηρία.

Η «Boro» έμεινε στο 0-0 με την Burnley και βρίσκεται έξι βαθμούς μακριά από τις θέσεις της παραμονής. Μάλιστα, δεδομένου ότι της απομένουν ακόμη παιχνίδια με Arsenal, Livrpool, Manchester City και Chelsea, ίσως ο υποβιβασμός μοιάζει προδιαγεγραμμένος. Παρέμεινε 12η αλλά δεν εξασφάλισε την παραμονή η Burnley.

Το ματς

Η απομάκρυνση του Aitor Karanka φαίνεται πως δεν είχε τελικά τα επιθυμητά αποτελέσματα για την Middlesbrough, που συνέχισε το σερί δίχως νίκη από τον περασμένο Δεκέμβρη. Τα πρώτα λεπτά δεν είχαν τίποτα το ιδιαίτερο και οι δύο ομάδες έμοιαζαν επιφυλακτικές. Στο 13′ οι «Clarets» απείλησαν με ένα φάουλ του Robbie Brady, ενώ σε γενικές γραμμές το πρώτο μέρος ήταν σχετικά αδιάφορο.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Steve Agnew βελτιώθηκε και προσπάθησε να πετύχει το πολυπόθητο τέρμα. Ο Rudy Gestede είδε μια κεφαλιά του να αποσοβείται από τον Tom Heaton και ο Ben Mee έχασε σημαντική ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους από κόρνερ.

Στο 58′ ο Agnew πέρασε στο ματς τον Alvaro Negredo αντί του Christian Stuani για να αλλάξει τα πράγματα και ο Ισπανός παραλίγο να γίνει ο σωτήρας, όμως ένα εξαιρετικό γυριστό σουτ του σταμάτησε ξανά πάνω στον Heaton. Στο 76′ ο Brady έχασε νέα ευκαιρία με χτύπημα φάουλ και στο 87′ ο Stewart Downing απείλησε ξανά για τη «Boro», και αυτός με φάουλ. Μάλιστα, στις καθυστερήσεις η Middlesbrough είχε ξανά την ευκαιρία να πάρει τη νίκη με τον Negredo, ωστόσο ο πολύ καλός Michael Keane είπε «όχι» και το 0-0 έμεινε ως το τέλος.

Στη 19η θέση, λοιπόν, η Middlesbrough, με 24 βαθμούς, έξι μακριά από τη σωτηρία. Η Burnley, από την άλλη, έχει πλέον 36 και βρίσκεται στη 12η θέση, ισόβαθμη με Leicester, Stoke και West Ham.

Συνθέσεις

Middlesbrough: Valdes, Bernardo (83′ Bamford), Ayala, Gibson, Downing, Barragan, Clayton, Leadbitter, Forshaw, Stuani (58′ Negredo), Gestede (69′ Traore)

Burnley: Heaton, Mee, Keane, Ward, Lowton, Hendrick, Barton, Brady, Boyd, Barnes (94′ Tarkowski), Gray (62′ Vokes)

 

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *