Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντέρμπι γοήτρου και όχι μόνο

Μεγάλο παιχνίδι στο «Άνφιλντ», Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με το κίνητρο να είναι διπλό βαθμολογικά, αλλά και με το γόητρο στη μέση. Το Bet of the Day φυσικά έχει όλες τις λεπτομέρειες.

Η σεζόν πηγαίνει όλο και καλύτερα για τους «ρεντς». Θρίαμβος στον ημιτελικό του FA Cup απέναντι στη Σίτι με 3-2, ενώ προηγήθηκε και με 3-0. Απέναντι στη… μισητή Γιουνάιτεντ έχει τη δυνατότητα να προσπεράσει προσωρινά και στη μάχη του πρωταθλήματος τους «πολίτες». Τρομερή τύχη για τον Κλοπ, να μην αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού, αφού τα μικροπροβλήματα των Μανέ και Ζότα, δεν είναι εμπνέουν ανησυχία.

Ποιος είναι ο τύπος με το μεγαλύτερο πιθανό κέρδος;

Μετά κόπων και βασάνων η Γιουνάιντετ και αφού καθάρισε πάλι ο Ρονάλντο, κατάφερε να νικήσει με 3-2 τη Νόριτς. Σε κακή κατάσταση οι «κόκκινοι διάβολοι», με την αμυντική τους λειτουργία να είναι απαράδεκτη. Μετά βίας παραμένει στη 5η θέση, σε ισοβαθμία με την Άρσεναλ, αλλά και σε απόσταση αναπνοής, από την Γουέστ Χαμ. Αρκετές οι απουσίες για τη Γιουνάιτεντ, με τους Βαράν, Σο, Φρεντ, ΜακΤόμινεϊ και Καβάνι να είναι απόντες. Το τροχαίο που ενεπλάκη ο Φερνάντες δεν ήταν σοβαρό και θα δώσει κανονικά το παρών στο παιχνίδι.

Προφανές φαβορί οι γηπεδούχοι, που έχουν τη δυνατότητα να πατήσουν έστω και για λίγο κορυφή. Δεν πείθει κανέναν η Γιουνάιτεντ, που αποτυπώνεται ξεκάθαρα και στις αποδόσεις. Με το πόδι στο γκάζι θα μπούνε οι γηπεδούχοι και με την αγωνιστική εικόνα των φιλοξενούμενων δε θα μου κάνει καμία εντύπωση να καθαρίσουν από ημίχρονο τη μπουγάδα.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και προγνωστικά Τρίτης στο Koubanezos.gr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *