Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Μάντσεστερ Γιουνάιντετ – Ατλέτικο Μαδρίτης: Με Ρονάλντο οδηγό

Μια ακόμη θέση στους «8» ψάχνει κάτοχο σήμερα στην Αγγλία, στη μάχη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Το Bet of the Day, έχει όλες τις λεπτομέρειες της σπουδαίας αυτής αναμέτρησης.

Σπουδαία νίκη πανηγύρισε η Γιουνάιτεντ κόντρα στη Τότεναμ. Όχι μόνο ανάσανε βαθμολογικά και συνεχίζει να ασκεί πίεση, αλλά δείχνει να ξεπερνά το κακό μομέντουμ. Μεγάλη ευκαιρία να φτιάξει θετικό μομέντουμ τώρα, με ενδεχόμενη πρόκριση κόντρα στην Ατλέτικο. Εκτός ομάδας συνεχίζει ο Γκρίνγουντ. Χωρίς προβλήματα λογικά η αποστολή, μετά την επιστροφή των Φερνάντες, Σο και ΜακΤόμινεϊ.

Νίκος Μποζιονέλος, δημοσιογράφος: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Ατλέτικο Μαδρίτης και… τα 25 γκολ σε 37 αγώνες

Σημαντική νίκη πανηγύρισε η Ατλέτικο με 2-1 κόντρα στη Κάντίθ, που της επιτρέπει να παραμένει ακόμη εντός τετράδας.  Σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα για την ομάδα του Σιμεόνε, που πάντως βρίσκει τρόπο να παίρνει τα αποτελέσματα. Πολλά τα προβλήματα με τους περισσότερους απόντες να λογίζονται ως βασικοί. Θα απουσιάσουν οι Καράσκο, Λεμάρ, Βερσάλκο, Ερμόσο, Κούνια, Βας, Κοντκόμπια και Χιμένεθ.

Πολύ δύσκολη έδρα διαχρονικά το «Όλντ Τράφορντ», ειδικά για ομάδες που κατεβαίνουν να παίξουν με παθητικό ρόλο. Ο Σιμεόνε δε μπορεί να χτυπήσει στα ίσα το ματς και το ξέρει. Ακόμα και απέναντι στη Κάντιθ για μεγάλο διάστημα του αγώνα η ομάδα του είχε παθητικό ρόλο. Πολύ δύσκολα θα γλυτώσει την ήττα σε αυτή την έδρα. Ο Ρονάλντο απέναντι στην Ατλέτικο έχει απίστευτη παράδοση σκοραρίσματος. Μετά το χατ-τρικ και τη ψυχολογία που ανέκτησε δε θα μου κάνει εντύπωση να ξαναβρεί το δρόμο προς τα δίχτυα.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και προγνωστικά Τρίτης στο Koubanezos.gr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *