Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Μάντσεστερ Σίτι – Ατλέτικο Μαδρίτης: Πρώτο βήμα για τους «πολίτες»

Το μεγάλο ματς Μάντσεστερ Σίτι – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League δεσπόζει στο κουπόνι της Τρίτης και το Bet of the Day αναλύει και προτείνει.

Διατηρήθηκε στην κορυφή της Premier League, αφού δεν λάθεψε στο πρώτο ματς μετά τη διακοπή. Δεν άφησε κανένα περιθώριο στην Μπέρνλι, προηγήθηκε με 2-0 μόλις στο 25’, κάνοντας έκτοτε διαχείριση ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Σκόραραν οι Ντε Μπρούινε και Γκουντογκάν. Ακολουθεί το τεράστιο ματς κόντρα στη Λίβερπουλ, που θα κρίνει εν πολλοίς το φετινό τίτλο. Φυσικά, ο μεγάλος στόχος παραμένει η κατάκτηση του πρώτου Champions League της ιστορίας της. Σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ στα δέκα από τα έντεκα τελευταία της εντός έδρας ματς στο Champions League.  Εξέτισε και επιστρέφει ο Γουόκερ. Παραμένει εκτός ο Ρούμπεν Ντίας ενώ στα πιτς βρίσκεται κι ο εναλλακτικός Κόουλ Πάλμερ. Στο όριο καρτών οι Κανσέλο, Ντε Μπρούινε και Ζεσούς.

Η Ελλάδα έφτασε τους 46 διεθνείς τίτλους στα ομαδικά σπορ!

Δείχνει να κλειδώνει τη θέση της στην τετράδα της La Liga και μαζί το εισιτήριο για το επόμενο Champions League. Έκτη διαδοχική νίκη το σαββατιάτικο 4-1 επί της Αλαβές. Δεν ήταν τόσο εύκολο όσο φαίνεται, με τα τρία γκολ να έρχονται μετά το 75’. Από δυο γκολ σημείωσαν οι Ζοάο Φέλιξ και Λουίς Σουάρεζ. Της… πάει το Μάντσεστερ, καθώς εκεί πριν τρεις εβδομάδες πήρε τη νίκη-πρόκριση κόντρα στη Γιουνάιτεντ. Σκόραρε και στις οκτώ τελευταίες εξόδους της για πρωτάθλημα και Ευρώπη. Τις τέσσερις από αυτές, τουλάχιστον δύο φορές. Τραυματίστηκε κόντρα στην Αλαβές και δεν έκανε το ταξίδι για το Μάντσεστερ ο Χοσέ Χιμένες. Εκτός παραμένει ο Έκτορ Ερέρα. Εξέτισε ο Καράσκο. Παίζεται η θέση δίπλα στον Ζοάο Φέλιξ, καθώς τα δύο γκολ του Σουάρεζ το Σάββατο έβαλαν σε σκέψεις τον Σιμεόνε που προσανατολιζόταν να ξεκινήσει με τον Γκριεζμάν.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και στοίχημα τριάδες στο Koubanezos.gr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *