Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Μάχη «σώμα με σώμα» για Memphis

Μέχρι πριν μερικές ημέρες, η Everton φάνταζε το αδιαμφισβήτητο φαβορί για την απόκτηση του Memphis Depay από την Manchester United, ωστόσο φαίνεται πως οι Toffees τελικά δεν είναι μόνοι τους στη διεκδίκηση του Ολλανδού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Liverpool Echo, η Tottenham Hotspur μπήκε στο παιχνίδι για τον εξτρέμ της Manchester United και δεν αποκλείεται να έχουμε αλλαγή σκηνικού, σε περίπτωση που ο Mauricio Pochettino αποφασίσει να χτυπήσει τώρα την πόρτα των Red Devils.

Η Everton, βέβαια, εξακολουθεί να έχει το προβάδισμα, κυρίως λόγω του επίσης Ολλανδού, Ronald Koeman, ενώ ενδιαφέρονται επίσης και η Roma, η Wolfsburg και η πρωτοπόρος του γαλλικού πρωταθλήματος, Nice. Οι Toffees έχασαν για όλη τη σεζόν ουσιαστικά τον Yannick Bolasie και θα χρειαστούν αντικαταστάτη άμεσα, τη στιγμή που η Tottenham θέλει ποδοσφαιριστή να πλαισιώσει τον Harry Kane.

Πάντως, να σημειωθεί πως ο Depay πολύ δύσκολα θα παραμείνει στην United, ιδίως μετά το καλοκαίρι, ενώ πρόσφατα ο Jose Mourinho δήλωσε πως δεν θα εμποδίσει τους ποδοσφαιριστές του που δεν αγωνίζονται από το να αποχωρήσουν, «φωτογραφίζοντας» τον Ολλανδό αλλά και τον Morgan Schneiderlin.

 

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *