Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Μένει ο Mahrez (;)

Όλο και πιο πιθανό είναι το σενάριο να παραμείνει τελικά ο Riyad Mahrez στη Leicester και τη νέα σεζόν, όπως δείχνουν τα πράγματα μέχρι στιγμής στο στρατόπεδο των «Foxes».

Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός, παρότι εξέφρασε στο τέλος της περσινής σεζόν, μέσω ανοιχτής επιστολής, την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την ομάδα, εντούτοις δεν ήρθαν οι προτάσεις που θα περίμενε και ίσως εν τέλει παραμείνει στο King Power Stadium. Μέχρι τώρα, η μοναδική ομάδα η οποία κινήθηκε ενεργά για την απόκτησή του ήταν η Roma, η οποία όμως δεν τα βρήκε με τη Leicester στο οικονομικό κομμάτι και η μεταγραφή του στην ιταλική πρωτεύουσα οδεύει προς «ναυάγιο».

Επιπλέον, ο τεχνικός της πρωταθλήτριας Αγγλίας για τη σεζόν 2015/16, Craig Shakespeare, σε δηλώσεις του σημείωσε πως ο Mahrez είναι άψογος στη συμπεριφορά του ως τώρα και δεν έχει δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα στο σύλλογο, παρότι έχει εκφράσει την επιθυμία να φύγει.

«Πρέπει να πω πως είναι πολύ συγκεντρωμένος (σ.σ. o Mahrez), δεν μου έχει δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα ώστε να χρειαστεί να του κάνω παρατήρηση. Γνωρίζουμε και μας έχει πει και ο ίδιος ότι θέλει να φύγει, ωστόσο μέχρι να έρθει μια λογική προσφορά που θα ικανοποιεί τη Leicester, μένει εδώ. Και όσο είναι συγκεντρωμένος, έχει πιθανότητες να τον επιλέξω για το πρώτο ματς της σεζόν», υπογράμμισε ο Shakespeare.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *