Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Μέσα» για φορ της Fiorentina η Watford

Την περίπτωση του επιθετικού της Fiorentina και πρώην άσου των West Ham, Birmingham και QPR, Mauro Zarate, φαίνεται πως εξετάζει η Watford, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα.

Ο Αργεντινός φορ έχει εμπειρία από την Premier League και θα μπορούσε να συμβάλλει σημαντικά στην προσπάθεια της ομάδας του Walter Mazzarri για ένα καλό πλασάρισμα στη βαθμολογία, ιδίως σε αυτή την κρίσιμη περίοδο που οι Hornets μαστίζονται από αρκετούς τραυματισμούς.

Σύμμαχος στις προσπάθειες του Mazzarri ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος μετρά μόλις επτά εμφανίσεις στο ιταλικό πρωτάθλημα φέτος και εικάζεται πως θέλει άλλη μια ευκαιρία στην Αγγλία να αποδείξει την αξία του.

Με τον Odion Ighalo να έχει απογοητεύσει φέτος και τον Stefano Okaka να είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς, ο Ιταλός τεχνικός προτίθεται να προσθέσει έναν ακόμη επιθετικό στο ρόστερ του και ο Zarate φαντάζει ιδανική λύση.

Να σημειωθεί ότι ο 29χρονος Αργεντινός πέτυχε επτά γκολ σε 29 εμφανίσεις με την West Ham από το 2014 έως το 2016, ενώ είχε πετύχει και επτά γκολ σε 14 εμφανίσεις με την Birmingham το 2008, αγωνιζόμενος τότε ως δανεικός από την Al Sadd του Κατάρ.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *