Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Μέσα και ο Mane για τη Southampton

Ο Sadio Mane ήταν η πιο ευχάριστη είδηση της σημερινής ημέρας στο ρεπορτάζ της Liverpool μετά και το εξιτήριο που έλαβε ο Jurgen Klopp νωρίτερα.

Ο Σενεγαλέζος που επέστρεψε με μία μικρή επιδείνωση του τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε τον περασμένο μήνα στον ιγνυακό τένοντα από τις υποχρεώσεις του με τη Σενεγάλη, έβγαλε ολόκληρη τη σημερινή προπόνηση και πλέον έχει αυξημένες πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός στην επίσκεψη της πρώην ομάδας του στο Anfield.

Ο Mane ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας από την Τρίτη που επέστρεψε στο Melwood και το ιατρικό επιτελείο της ομάδας άναψε το πράσινο φως στον παίκτη ώστε να αγωνιστεί κανονικά.  Αυτό σημαίνει πως ο Klopp δυνητικά έχει στη διάθεση του για την αρχική ενδεκάδα για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα τους Mane, Salah, Coutinho και Firmino.

Εάν συνυπολογίσουμε και την επιστροφή του Adam Lallana που επίσης θα είναι στην αποστολή αλλά και του Jordan Henderson τότε μπορούμε εύκολα να μιλήσουμε για την πιο γεμάτη φαρέτρα του Γερμανού από την αρχή της σεζόν. Αναμένουμε, λοιπόν, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την αρχική σύνθεση το Σάββατο.

Πηγή: https://www.liverpool.gr/

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *