Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Μέχρι και έξι μήνες ακόμη εκτός ο Rojo

Ιδιαίτερα μεγάλο αναμένεται να είναι το διάστημα της απουσίας του Marcos Rojo από τα γήπεδα, όπως ενημέρωσε μέσω δηλώσεών του ο Jose Mourinho. Ο τεχνικός της Manchester United αναφέρθηκε και στις περιπτώσεις των Luke Shaw και Αshley Young.

Σύμφωνα με τον Πορτογάλο τεχνικό, o Rojo ενδέχεται να απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις μέχρι τον Δεκέμβρη ή και τον Ιανουάριο, καθώς αναρρώνει από τη ρήξη χιαστού που υπέστη τον περασμένο Απρίλιο. Ο Αργεντινός αμυντικός είχε τραυματιστεί σοβαρά σε αγώνα για το Europa League και λογικά τη νέα σεζόν θα πάρει λίγα παιχνίδια στα πόδια του. Για αυτό άλλωστε ο Mourinho προνόησε και απέκτησε τον Victor Lindelof.

Όσο για τους Shaw και Young, παραμένουν στα «πιτς» και όπως υποστήριξε ο Πορτογάλος θα χάσουν το ξεκίνημα της σεζόν: «Δεν υπάρχει πιθανότητα οι παίκτες αυτοί να είναι έτοιμοι στο ξεκίνημα της σεζόν. Ο Luke (Shaw) θα είναι ο πρώτος που θα επιστρέψει, ο Marcos (Rojo) ο τελευταίος και ο Ashley (Young) κάπου ενδιάμεσα. Επομένως θα έλεγα πως ο Shaw θα επιστρέψει το Σεπτέμβρη, ο Young τον Οκτώβρη και ο Rojo το Δεκέμβρη ή ίσως και τον Ιανουάριο».

Επιπλέον, ο τεχνικός των «Red Devils» επιβεβαίωσε ότι στο επόμενο φιλικό της ομάδας του, κόντρα στη Real Madrid, θα δώσει χρόνο σε παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ, όπως ο Τim Fosu-Mensah, ο Axel Tuazenbe, o Matteo Darmian και ο Demetri Mitchell.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *