Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Μία σπίθα μες στο χάος με super Rooney

Ανάσες φαίνεται να παίρνει η Everton η οποία μετά από τόσα <<χαστούκια>> κατάφερε και βρήκε το φως της, επικρατώντας της West Ham, με 4-0.

Σημάδια που δείχνουν ότι υπάρχει <<φως>> στον ορίζοντα έδειξε η Everton, η οποία ήταν η καλύτερη εντός αγωνιστικού χώρου, με έναν super Rooney βγαλμένο από τα παλιά,  με αποτέλεσμα να πάρει μία σχετικά εύκολη νίκη με το εκκωφαντικό σκορ του 4-0.

Αναλυτικά οι σημαντικότερες στιγμές:

Μόλις στο 17′ ο διαιτητής της αναμέτρησης θα σφυρίξει ένα πέναλτι, το οποίο το έκανε ο Joe Hart, με τον Rooney να το εκτελεί και τον Hart να τον νικάει, αλλά θα σταθεί άτυχος, καθώς ο Βρετανός επιθετικός θα πάρει το ριμπάουντ και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1-0 για τους «Toffees».

Sto 28′, για ακόμα μια φορά ο MVP της αναμέτρησης, Wayne Rooney, θα ρίξει ένα σουτ μέσα στην περιοχή, με στόχο την αριστερή γωνία, νικώντας για ακόμα μια φορά τον συμπαίκτη του στην εθνική Αγγλίας, κάνοντας το 2-0.

Η West Ham, προσπάθησε να μπει στο παιχνίδι, αλλά στο 53′ ο Cresswell θα σουτάρει, μέσα στην περιοχή, μετά από μία πάσα ακριβείας, αλλά θα σταθεί άτυχος καθώς το σουτ του θα <<τραντάξει>> το οριζόντιο δοκάρι.

Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 59′ τα «Σφυριά» θα κερδίσουν πέναλτι, αλλά ο Lanzini θα νικηθεί από τον Pickford, ο οποίος <<βούτηξε>> προς το αριστερό δοκάρι και σταμάτησε τον ποδοσφαιριστή της West Ham.

To ποδόσφαιρο μας έχει μάθει πως <<αν δεν βάλεις θα φας>> και ίσχυσε για ακόμα μια φορά, καθώς στο 66′ ο Rooney πέτυχε ίσως το καλύτερο γκολ του πρωταθλήματος μέχρι τώρα, σουτάροντας από τα 50 μέτρα, βλέποντας τον τερματοφύλακα εκτός εστίας, o οποίος αν και προσπάθησε να <<σταματήσει>> την μπάλα, βρέθηκε απογοητευμένος να <<μαζεύει>> την μπάλα από τα δίχτυα, με το σκορ να γράφει 3-0.

Μετά τον Rooney, σκυτάλη στο σκορ πήρε και ο Ashley Williams, καθώς στο 78′ ο Sigurdsson θα εκτελέσει ένα κόρνερ, με τον πρώτο να πηδάει ψηλότερα από όλους κοντά στο σημείο του πέναλτι και με μια έξοχη κεφαλιά, θα <<καρφώσει>> την μπάλα στην πάνω αριστερή γωνία, κάνοντας το 4-0.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *