Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Ματιές» σε άσο της Barcelona από Swansea

Η Swansea City είναι μία από τις ομάδες που έχουν μπει γερά στη διεκδίκηση του δεξιού οπισθοφύλακα της Barcelona, Aleix Vidal, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Ο Ισπανός μπακ, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να «πιάσει» στους Καταλανούς, βρίσκεται εκτός πλάνων εδώ και ένα μεγάλο διάστημα, παρότι αποκτήθηκε από την Sevilla μόλις το καλοκαίρι του 2015 και έκανε το ντεμπούτο του (λόγω απαγόρευσης μεταγραφών των Blaugrana) ένα χρόνο πριν.

Έτσι, φαίνεται πως θα αποχωρήσει τον Ιανουάριο και, σύμφωνα και με το έγκυρο ESPN, αποτελεί στόχο των Swans, που μάχονται να ενισχυθούν προκειμένου να γλιτώσουν τον υποβιβασμό. Η προοπτική είναι να αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού έως το τέλος της σεζόν και από εκεί και έπειτα να εξεταστεί η προοπτική αγοράς του.

Πάντως, είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι πρόσφατα επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Barcelona, αναζωπυρώνοντας την καριέρα του, όμως και πάλι δύσκολα θα παραμείνει στην ομάδα μετά τον Ιανουάριο, ενώ προς το πρόσωπό του έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον και από ισπανικούς και ιταλικούς συλλόγους.

Nα σημειώσουμε πως ο 27χρονος μπακ φέτος μετρά μόλις μία συμμετοχή στη La Liga, μία στο Copa del Rey και μία στο Champions League, κάτι που αποδεικνύει πως ο προπονητής του ουσιαστικά δεν τον υπολογίζει.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *