Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Ματιές» σε Niang από τα «Σφυριά»

Η West Ham είναι μια από τις αγγλικές ομάδες που προστίθενται στο κυνήγι του επιθετικού της AC Milan, M’Baye Niang, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα.

Ο Γάλλος φορ, ο οποίος στο παρελθόν έχει βρεθεί στο στόχαστρο των Arsenal και Leicester, είναι ένας από τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Simone Zaza, που αποχώρησε από το London Stadium μετά από τον αποτυχημένο δανεισμό του, ενώ προς τον ίδιο δρόμο βαδίζει και ο Jonathan Calleri.

Πάντως, ανεξάρτητα από τι θέλουν οι Hammers, ο τεχνικός των Μιλανέζων, Vincenzo Montella, δύσκολα θα δεχθεί να παραχωρήσει τον Niang, o οποίος τη φετινή σεζόν μετρά 16 ματς, τρία γκολ και τρεις ασίστ στην Serie A και αποτελεί σημαντικό στέλεχος για την ομάδα του.

Δεν είναι γνωστός ακόμη ο τρόπος με τον οποίο ο Slaven Bilic θέλει να πάρει μαζί του τον 22χρονο άσο, όμως το πιθανότερο είναι να επιχειρήσει να τον αποκτήσει ως δανεικό με προοπτική αγοράς.

Επίσης, μια ενδεχόμενη κίνηση για τον Niang δεν αποκλείεται να σχετίζεται και με το φημολογούμενο ενδιαφέρον μιας άλλης ιταλικής ομάδας, της Roma, για τον Sofiane Feghouli, το οποίο ίσως μετουσιωθεί σε «γάμο» εντός των επόμενων εβδομάδων.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *