Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ματσάρα στο Λονδίνο, Chelsea-Roma 3-3

Σε ένα συγκλονιστικό ματς στο Stamford Bridge, η Chelsea «αυτοκτόνησε» ενώ είχε τη νίκη στα χέρια της και με συναρπαστικό τρόπο αναδείχθηκε ισόπαλη με τη Roma με 3-3.

Αν και κατάφεραν να προηγηθούν σχετικά νωρίς με 2-0, οι «Μπλε» ισοφαρίστηκαν και μάλιστα βρέθηκαν και πίσω στο σκορ με 3-2 δείχνοντας ένα άκρως προβληματικό πρόσωπο. Τελικά ο Eden Hazard κατάφερε να σώσει την κατάσταση λίγο πριν το φινάλε ισοφαρίζοντας στο τελικό 3-3, με τον Antonio Conte πάντως να έχει πλέον πολλούς «πονοκεφάλους».

Ο Hazard πέτυχε δύο τέρματα και άλλο ένα ο David Luiz, ενώ για τη Roma σκόραραν δύο πρώην παίκτες της Manchester City, οι Edin Dzeko (2) και Aleksandar Kolarov.

Το ματς

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την Chelsea, η οποία άνοιξε το σκορ μόλις στο 11ο λεπτό με τον David Luiz. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός πήρε το ριμπάουντ μετά από σουτ του Alvaro Morata και νίκησε τον Alisson για το 1-0. Και λίγη ώρα αργότερα, στο 37ο λεπτό, ο Hazard βρέθηκε στην κατάλληλη θέση για να πλασάρει από κοντά για το 2-0, δίνοντας ένα σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του.

Ωστόσο λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους, ο Kolarov πήρε τη μπάλα από τα αριστερά, πέρασε τον Cesar Azpilicueta και νίκησε τον Thibaut Courtois (αφού η μπάλα ακούμπησε και στον Αndreas Christensen) για το 2-1. Η Roma συνέχισε να πιέζει και ανταμείφθηκε, καθώς στο 64′ έφερε το μάτς στα ίσα με τον Dzeko.

Ο πρώην επιθετικός της Manchester City πέτυχε ένα εξαιρετικής ομορφιάς γκολ με άπιαστο σουτ κάνοντας το 2-2 και δίνοντας άλλες διαστάσεις στο παιχνίδι. Και σαν να μην έφτανε αυτο για τους πρωταθλητές Αγγλίας, ο Βόσνιος στο 70′ έφερε το ματς «τούμπα», πετυχαίνοντας το 3-2 με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Kolarov.

Παρόλα αυτά, και με την ψυχολογία των «Μπλε» να έχει γκρεμιστεί, ο Hazard πέντε λεπτά αργότερα έσωσε την παρτίδα, ισοφαρίζοντας με το κεφάλι σε 3-3 εκμεταλλευόμενος όμορφη ασίστ του Pedro. Στα τελευταία λεπτά και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες να πάρουν τη νίκη, ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα παρέμεινε το ίδιο και ευνοεί την Chelsea.

Οι Άγγλοι είναι στην κορυφή του ομίλου με 7 βαθμούς, ενώ η Roma έχει 5. Όσο για την Atletico, νωρίτερα έπεσε θύμα έκπληξης στο Αζερμπαϊτζάν, αφού δεν κατάφερε να νικήσει την αδύναμη Qarabag και έχει πλέον 2 βαθμούς. Έναν έχουν οι Αζέροι.

Να σημειωθεί πάντως πως η Chelsea για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και υπάρχει προβληματισμός, ενώ είναι η πρώτη φορά ουσιαστικά που ο Antonio Conte αισθάνεται πίεση και θέλει να ανατρέψει την κατάσταση.

Συνθέσεις

Chelsea: Courtois, Cahill, Christensen, Azpilicueta, Alonso, Zappacosta (77′ Rudiger), Luiz (57′ Pedro), Bakayoko, Fabregas, Hazard (80′ Willian), Morata

Roma: Alisson, Kolarov, Juan, Fazio, Bruno Peres, Strootman (83′ Florenzi), Gonalons, Nainggolan, Perotti (88′ El Shaarawy), Gerson (74′ Pellegrini), Dzeko

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *