Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Μεγάλες οι πιθανότητες αποχώρησης του Carroll

Άτυχος για μια ακόμη χρονιά στάθηκε ο Andy Carroll, ο οποίος αν και αποτελεσματικός όταν αγωνίζεται, δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει μια σπουδαία σεζόν και περιορίστηκε σε 17 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα.

Ο υψηλόσωμος επιθετικός της West Ham ταλαιπωρήθηκε ξανά από τραυματισμούς οι οποίοι τον κράτησαν εκτός γηπέδων για μεγάλο χρονικό διάστημα και, πάνω που το όνομά του είχε φτάσει να ακούγεται μέχρι και για την Εθνική Αγγλίας, εντούτοις ίσως αποτελέσει «παρελθόν» ακόμα και από τους «Hammers».

Χαρακτηριστικό είναι άλλωστε το γεγονός πως ο 28χρονος άσος, σε μια τετραετία στην Ham έχει πραγματοποιήσει μόλις 73 εμφανίσεις, πετυχαίνοντας και 23 τέρματα. Έτσι, το μέλλον του στο London Stadium είναι ιδιαίτερα επισφαλές, κάτι που φάνηκε και μέσα από τις πρόσφατες δηλώσεις του Slaven Bilic στο Sky Sports.

«Δεν είναι της παρούσης, αλλά ο Andy είναι το είδος παίκτη που έχει πολύ μεγάλη επιρροή στο παιχνίδι μας και δεν θα τα παρατήσουμε μαζί του. Από την άλλη, δεν είναι καλό να έχεις έναν παίκτη που πληρώνεις αδρά και δεν μπορείς να βασιστείς πάνω του», σημείωσε ο τεχνικός της West Ham.

Να σημειωθεί πως ένας από τους πιθανούς προορισμούς για τον Άγγλο φορ, αν τελικά αποχωρήσει από τη West Ham, αποτελεί η Newcastle, η πρωην ομάδα του που εξασφάλισε την επιστροφή της στην Premier League.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *