Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Μεγάλο «διπλό» για Brighton

Το τέταρτο φετινό γκολ του Glenn Murray ήταν αρκετό για να χαρίσει στην Brighton μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Swansea με 1-0. Η ομάδα του Chris Houghton πέτυχε την τρίτη φετινή της επικράτηση και έτσι «αναρριχήθηκε» για πρώτη φορά στην πρώτη δεκάδα του πρωταθλήματος.

Η Swansea, από την άλλη, έφτασε με την ήττα αυτή στις θέσεις του υποβιβασμού και τα πράγματα μοιάζουν όλο και πιο δύσκολα για εκείνη.

Το ματς

Η Swansea είχε την κατοχή αλλά η Brighton τις ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, με τον Murray να υποδέχεται στο 29′ εξαιρετικά τη μπάλα έπειτα από ασίστ του Anthony Knockaert, στέλνοντάς την στα δίχτυα και σκοράροντας για τρίτο συνεχόμενο ματς. Λίγα λεπτά αργότερα οι «Seagulls» είχαν νέα τεράστια ευκαιρία με τον Dale Stephens, την κεφαλιά του οποίου αποσόβησε ο Lukasz Fabianski.

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν το ρυθμό τους στο δεύτερο μέρος και είχαν μια πολύ καλή στιγμή με τον Tammy Abraham στο 53′. Το παιχνίδι είχε νεύρα και μέτριο τέμπο στη συνέχεια, η Swansea ήταν η μοναδική ομάδα που πίεζε μέσα στο γήπεδο και μάλιστα απείλησε στις καθυστερήσεις με τον Luciano Narsingh, που έστειλε τη μπαλα στο οριζόντιο δοκάρι, και έτσι η Brighton κατάφερε να «κλέψει» ένα τεράστιο τρίποντο.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *