Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Μετέωρο» το μέλλον του Evans

Τον φόβο πως η ομάδα του ίσως να μην καταφέρει να διατηρήσει τον Jonny Evans για πολύ ακόμα στο ρόστερ της εξέφρασε ο Alan Pardew.

Ο τεχνικός της West Brom, σε δηλώσεις που παραχώρησε παραδέχθηκε ότι παίκτες σαν τον Βορειοϊρλανδό συνήθως προσελκύουν έντονο ενδιαφέρον μεγάλων συλλόγων και για αυτό είναι δύσκολο να παραμείνουν για πολλά χρόνια σε μια ομάδα όπως αυτή των «Baggies».

«Δεν είμαι ποτέ αισιόδοξος όσον αφορά τους σπουδαίους παίκτες, καθώς οι άλλοι σύλλογοι θέλουν αυτούς τους παίκτες επομένως ο παίκτης είναι πάντα μετέωρος. Ο Jonny Evans είναι σίγουρα ένας από αυτούς και είναι και ο αρχηγός μας. Αν θέλω να τον χάσω; Φυσικά όχι. Αν φοβάμαι πως μπορεί να τον χάσω; Φυσικά και ναι! Υπήρχε ενδιαφέρον προς το πρόσωπό του όλο το καλοκαίρι επομένως για αυτό αναστατωνόμαστε. Τέτοιοι παίκτες βγάζουν καλές επικεφαλίδες για τα ΜΜΕ. Για μένα είναι ένας απίστευτος παίκτης», σημείωσε ο Pardew.

Σημειώνεται πως το καλοκαίρι ο αρχηγός των «Baggies» προσέλκυσε έντονο ενδιαφέρον από Arsenal, Manchester City και Leicester, ωστόσο τελικά παρέμεινε στο Hawthorns.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *