Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Με τα γκολ σε Ηράκλειο και Αγγλία

Δυο παιχνίδια από το Νησί και ένα από το ομορφότερο νησί στα οποία περιμένω αρκετά γκολ έχω ξεχωρίσει στα σημερινά προγνωστικά.

Βίοι αντίθετοι ως τώρα στο πρωτάθλημα. Η Γούλβς αγνοεί τη νίκη ενώ η Νιούκαστλ διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας. Ως γνωστόν η φόρμα της ομάδας είναι από τα πρώτα πράγματα που κοιτάς πριν στοιχηματίσεις. Το διπλό της Νιούκαστλ στο 2.70 είναι εξαιρετικό. Το over 2,5 το θεωρώ παραπάνω από πιθανό το παιχνίδι θα έχει γκολ, η φόρμα της Νιούκαστλ μου επιτρέπει να ποντάρω και σε ένα δυνατό combo για μια μικρή κάλυψη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προγνωστικά Μουντιάλ αποκλειστικά από το mountial.gr

Πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς στο «Γεντί Κουλέ» με τον ΟΦΗ να αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό. Μεγαλωμένος στο Ηράκλειο έχω δει άπειρα παιχνίδια ανάμεσα τους από κοντά για κάθε διοργάνωση. Ενδιαφέρον έχει ότι η πλειοψηφία των παιχνιδιών ανάμεσα σε ΟΦΗ και Παναθηναϊκό έχει πάντα γκολ ανεξαρτήτως πλευράς. Έχω δει τον ΟΦΗ να βάζει τέσσερα τον Παναθηναϊκό να βγάζει διπλά με μεγάλα σκορ ακόμα και ισοπαλίες με γκολ. Ξέρω ότι η εικόνα του ΟΦΗ δεν ήταν η καλύτερη στην πρεμιέρα και ο Παναθηναϊκός δεν έδειξε όσα ήθελε απέναντι στον Ιωνικό.

Είναι ακόμα αρχή στο πρωτάθλημα και όλα είναι πιθανά. Goal/goal & over 2,5 στο 2.65 p μου ταιριάζει γάντι. Θα ποντάρω όμως και σε ένα fun bet στην αναμέτρηση του Ηρακλείου. Πριν την περσινή τρομερή ανατροπή του ΟΦΗ οι δυο ομάδες είχαν τρεις σερί ισοπαλίες στο Ηράκλειο, συνεπώς θεωρώ πως και φέτος έχει τον πρώτο λόγο αλλά με γκολ, αρκετά γκολ.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και στοίχημα προγνωστικά στο Koubanezos.gr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *