Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Με τη δύναμη της έδρας

Σπουδαία νίκη πέτυχε η Burnley με 1-0 κόντρα στη Middlesbrough, χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Andre Gray στο 81′ της αναμέτρησης, στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής.

 

Με αυτή τη νίκη οι γηπεδούχοι ξεπέρασαν κατά 2 βαθμούς στη βαθμολογία τη Boro. Ισορροπημένο το πρώτο μέρος, καλύτερη στο δεύτερο οι φιλοξενούμενοι, που δεν κατάφεραν όμως να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που είχαν.

 

Το ματς

 

Η πρώτη καλή ευκαιρία ανήκε στους γηπεδούχους με σουτ του Arfield στο 6′, για ν’ απαντήσουν οι φιλοξενούμενοι με τον Stuani, 6 λεπτά αργότερα.

 

Η Burnley απείλησε δις σε διάστημα 2 λεπτών, τα σουτ όμως των Hendrick και Barnes δεν βρήκαν στόχο, όπως και αυτό του Boyd στη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα.

 

Χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον κύλησε το επόμενο 15λεπτο, στο οποίο βέβαια δεν έλειψε το σκληρό παιχνίδι, ενώ ο Ramirez από πλευράς Boro απείλησε χωρίς ν’ ανησυχήσει ιδιαίτερα τον Heaton στο 43′.

 

Το ημίχρονο έκλεισε με τις 2 ομάδες να μένουν ισόπαλες χωρίς τέρματα, με τη Burnley να έχει  μικρή υπεροχή στις ευκαιρίες(4-2), ενώ η κατοχή της μπάλας ήταν μοιρασμένη.

 

Το παιχνίδι συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ η Boro απείλησε με τους de Roon και Ramirez στο 59′ και στο 60′ αντίστοιχα.

 

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν την πίεση τους στην αντίπαλη εστία, με τους Stuani δις και de Roon να προσθέτουν ακόμη 3 καλές φάσεις στο διάστημα 64-69.

 

Μετά από 40′ σχεδόν η Burnley πραγματοποίησε τελική ευκαιρία με τον Hendrick, ενώ στο 74′ είχαμε μικρή διακοπή του αγώνα, εξαιτίας τραυματισμού του Marney, ο οποίος και αντικαταστήθηκε άμεσα.

 

Στο 80′ το σουτ του Negredo δεν βρήκε στόχο, όχι όμως και αυτό του Gray στο επόμενο λεπτό που έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα της Burnley.

 

Το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα, με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν ν’ απειλήσουν ξεκάθαρα την εστία του Heaton.

 

Συνθέσεις

 

Burnley: Heaton, Flanagan, Mee, Keane, Ward, Arfield (Gudmundsson 77′), Marney (Defour 75′), Hendrick, Boyd, Gray, Barnes (Vokes 66′)

 

Middlesbrough: Valdes, Barragan, Chambers, Gibson, Fabio, Forshaw, Clayton, de Roon (Friend 87′), Stuani (Traore 86′), Negredo, Ramirez

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *