Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Με το βλέμμα στην πεντάδα η Burnley

Για ακόμα μια φορά συνέχισε να εντυπωσιάζει η Burnley, με θύμα αυτήν την φορά την Watford του Marco Sliva, επικρατώντας με 1-0 των «Hornets».

Ένα σχετικά <<ισορροπημένο>> παιχνίδι, με τις 2 ομάδες να προσπαθούν να επιτεθούν, με την Watford να στέκεται άτυχη, καθώς στο 39′, η αποβολή του Zeegelaar ήταν αρκετή για να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του Dyche, <<χαρίζοντας>> της 3 <<υπέρ πολύτιμους>> βαθμούς.

  Αναλυτικά οι σημαντικότερες στιγμές του παιχνιδιού:

H πρώτη καλή στιγμή άνηκε στους φιλοξενούμενους, καθώς στο 8′, ο Deeney πήρε μια ωραία σέντρα μέσα στην μικρή περιοχή, αλλά αστόχησε κοντά στο δεξί δοκάρι.

Στο 18′ ήρθε η σειρά της Burnley να απαντήσει, με τον Gudmundsson να χτυπά ένα φάουλ από την άκρη της περιοχής προς την κάτω δεξιά γωνία, αλλά ο Gomes θα κάνει μια φανταστική επέμβαση.

Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, στο 45′, ο  Arfield, θα πάρει μία <<έξοχη>> πάσα μέσα στην περιοχή, με αποτέλεσμα να κάνει ένα χαμηλό σουτ στην δεξιά γωνία της εστίας, νικώντας τον τερματοφύλακα των «Hornets», κάνοντας το 1-0.

H Burnley παραλίγο να πάρει και <<αέρα>> 2 τερμάτων στο 61′ αλλά το γκολ του Arfield ακυρώθηκε, με τον επόπτη να σηκώνει το σημαιάκι, καταλογίζοντας οφσάιντ.

Λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης, στο 82′, ο Gudmundsson εξαπέλυσε μία <<βολίδα>> δίπλα στο αριστερό δοκάρι, όμως ο τερματοφύλακας <<αρνήθηκε>>, κάνοντας μία εντυπωσιακή απόκρουση.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *