Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Με το δεξί η Arsenal για το 2017 !

Με το δεξί μπήκε το 2017 για την ομάδα των κανονιέρηδων που επικράτησε των «αετών» με σκορ 2-0. Στο συγκεκριμένο αγώνα επιτεύχθηκε ένα πολύ όμορφο τέρμα από τον Γάλλο επιθετικό της Arsenal, Olivier Giroud, που βρίσκει δίχτυα σε δεύτερο σερί αγώνα έπειτα από αυτόν με τη West Brom στο πλαίσιο της Boxing day. Με αυτό το τρόπο η Arsenal αναρριχήθηκε στη 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα προσπερνώντας τις Manchester City και Tottenham.

 

Ο αγώνας ξεκίνησε και οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα στο πρώτο δεκάλεπτο. Με συνεχόμενες φάσεις απειλούσαν την εστία του Henessey. Τελικά οι συνεχείς επιθέσεις έφεραν καρπούς για τους gunners στο 17ο λεπτό, μετά από γρήγορη αντεπίθεση που πραγματοποίησαν και τον Alexis Sanchez να σερβίρει και τον Giroud να τελειώνει τη φάση ερχόμενος σαν τρέιλερ στη πλάτη της άμυνας της Palace με τακουνάκι στυλ σκορπιού. Στη συνέχεια του ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ισορροπήσουν το παιχνίδι δημιουργώντας φάση αλλά χωρίς να πετύχουν κάποιο τέρμα.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ίδιο τρόπο όπως το πρώτο. Γρήγορος ρυθμός για τους γηπεδούχους και επίτευξη τέρματος στο 56′ έπειτα από ψιλοκρεμαστή κεφαλιά του Iwobi που δεν κατάφερε να απομακρυνθεί πάνω στη γραμμή από τους αμυντικούς της Crystal Palace διαμορφώνοντας έτσι το 2-0. Η συνέχεια του αγώνα δεν είχε να επιδείξει τίποτα καθώς οι φιλοξενουμένοι επιδίωξαν να μειώσουν χωρίς αποτέλεσμα ενώ στις καθυστερήσεις ο Henessey απέτρεψε το 3-0 μετά από δύσκολη απόκρουση που έκανε σε σουτ του Chamberlain ο οποίος είχε περάσει σαν αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο.

 

Συνθέσεις 

Arsenal : Τσεχ, Μπεγερίν, Γκάμπριελ, Κοσιενλί, Μονρέαλ, Ελνένι (72’ Κοκλέν) Τσάκα, Ιγουόμπι (77’ Τσάμπερλεϊν), Αλέξις, Λούκας (72’ Ράμσεϊ), Ζιρού

Crystal Palace : Χένεσι, Κέλι, Νταν, Τόμκινς, Γουόρντ, Φλαμινί, Πάντσεον, Τάουνσεντ (71’ Λι), Καμπάιγ (65’ Ματς), Ζαχά, Μπεντέκε (77’ Κάμπελ)

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *