Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Μια ανάσα από Perisic η United

Όλο και πιο κοντά στην απόκτηση του Ivan Perisic βρίσκεται καθημερινά η Manchester United, η οποία σύμφωνα με νέα σημερινά ρεπορτάζ περιμένει είναι ιδιαίτερα αισιόδοξη πως θα ολοκληρώσει το τρίτο της θερινό deal.

O Kροάτης εξτρέμ της Inter δεν είναι διατεθειμένος να ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή των «Nerazzurri» στην Κίνα, θέλοντας έτσι να πιέσει για τη μετακίνησή του στη United. Άλλωστε, ο Jose Mourinho έχει ανιχνεύσει στον 28χρονο άσο τα στοιχεία που θέλει και τώρα αναμένει να συμφωνήσουν οι δύο σύλλογοι και να υπάρξουν οι απαραίτητες διαδικασίες.

Η Inter από τη μεριά της εμμένει στην τιμή των 48 εκατομμυρίων λιρών που έχει θέσει εξαρχής, ενώ περιμένει ακόμη να μάθει αν υπάρχει το ενδεχόμενο να αποκτήσει τον Anthony Martial ως έμψυχο αντάλλαγμα. Το βέβαιο είναι πως τα πράγματα πρέπει να κυλήσουν γρήγορα και για τις δύο ομάδες, προκειμένου να συνεχίσουν την προετοιμασία τους, ενώ λογικά η μεταγραφή πρέπει να θεωρείται σχεδόν βέβαιη.

Να σημειωθεί ότι ο Perisic την τελευταία διετία πραγματοποίησε με την Inter συνολικά 79 εμφανίσεις, στις οποίες πέτυχε 20 τέρματα και μοίρασε 18 ασίστ.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *