Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Μια επιστροφή και ένας αμφίβολος

Στην καθορισμένη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Mourinho μια μέρα πριν το ντέρμπι, μίλησε για τους τραυματισμούς της ομάδας του, τις επιστροφές και όχι μόνο.

 

Το Σάββατο στις 14:30, το ντέρμπι της αγωνιστικής λαμβάνει χώρα στο Old Trafford. Η Manchester United υποδέχεται σπίτι της την Tottenham και τα καυτά θέματα του pregame είναι οι τραυματισμοί των παικτών. Μετά την βόμβα μεγατόνων για την απουσία του Harry Kane από τα «Σπιρούνια», μάλλον θετικά νέα έρχονται από το στρατόπεδο του Mourinho.

Ο Πορτογάλος τεχνικός στη σημερινή του συνέντευξη επιβεβαίωσε την επιστροφή του Phil Jones, ο οποίος είχε αποδειχτεί πολύ σταθερός παίκτης υπό τις οδηγίες του Jose.

«O Jones ήταν στον πάγκο την προηγούμενη φορά και είναι μια χαρά. Ο Bailly είναι μια πιθανότητα.»

Θετικά και τα νέα για τον Eric Bailly ο οποίος προπονήθηκε κανονικά χτες με την ομάδα, ενώ δεν ήταν στο παιχνίδι με την Liverpool εξαιτίας του τραυματισμού του με την εθνική ομάδα του.

Παρά τα ευχάριστα νέα για τις επικείμενες επιστροφές παικτών, ο Mourinho ερωτηθείς και για την κατάσταση των «Spurs» μετά τον τραυματισμό του Kane απάντησε ως εξής:

«Δεν έχουμε τους Zlatan Ibrahimovic, Paul Pogba, Marouane Fellaini, Marcos Rojo, Michael Carrick, οπότε μην με βάζετε να μιλήσω και για τον Harry Kane.»

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *