Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Μπάσιμο» της Newcastle για Pickford

O Jordan Pickford μαζί με τον Jermain Defoe είναι οι δύο παίκτες της Sunderland που διακρίθηκαν κατά τη φετινή καταστροφική σεζόν της ομάδας, η οποία την οδήγησε στην Championship.

Η ήττα από τη Bournemouth με 1-0 χθες βύθισε τις «Black Cats» και τώρα οι ιθύνοντες σχεδιάζουν το μέλλον της ομάδας. Οι δύο προαναφερθέντες, πάντως, πολύ δύσκολα θα παραμείνουν στο Stadium of Light και ήδη ζυγίζουν την επόμενη κίνησή τους. Ο Defoe έχει συνδεθεί με συλλόγους όπως η West Ham και η Bournemouth, ενώ για τον Pickford μέχρι στιγμής φημολογούνταν πως ενδιαφερόταν η Arsenal έντονα, η Manchester City αλλά και η Everton.

Μια νέα ομάδα που μπήκε, όμως, στο κυνήγι του νεαρού Άγγλου πορτιέρο είναι η Newcastle, η οποία πρόσφατα εξασφάλισε την επιστροφή της στην Premier League. Οι «Magpies» σκοπεύουν να προσφέρουν 75.000 λίρες εβδομαδιαία για τον Pickford, που δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2020.

Βέβαια, σε περίπτωση που κάποιος από τους «μεγάλους» κάνει κίνηση για τον 23χρονο, τα πράγματα θα γίνουν δύσκολα για την ομάδα του Rafa Benitez, ενώ φυσικά θα παίξει ρόλο και η απόφαση της ομάδας του.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *