Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Μπηχτές» Mourinho για Chelsea-Tottenham

Chelsea και Tottenham δίνουν αύριο τη δική τους «μάχη» για την αυλαία της 20ής αγωνιστικής και το γεγονός ότι είχαν αρκετές μέρες μπροστά τους να ξεκουραστούν έδωσε (ξανά) αφορμή για σχόλια στον Jose Mourinho.

Η ομάδα του Πορτογάλου, η Manchester United, αγωνίστηκε δύο φορές σε διάστημα τριών ημερών, τη στιγμή που η Chelsea και Spurs είχαν δύο και μία μέρες παραπάνω ξεκούρασης αντίστοιχα.

«Θα περιμένουμε το Chelsea-Tottenham και ίσως κάποια ηττηθεί ή ίσως χάσουν και οι δύο βαθμούς. Επομένως το επόμενο βήμα είναι να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τα παιχνίδια μας, αλλά για το ματς της Τετάρτης …ελπίζουμε να είναι φανταστικό. Είναι ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο καταπληκτικές ομάδες με ένα προνόμιο που κανένας άλλος δεν έχει. Είναι και οι δύο φρέσκες. Ας ελπίσουμε σε ένα ωραίο ματς», ήταν τα λόγια του Mourinho, ο οποίος προφανώς υπονοεί πως οι δύο ομάδες του Λονδίνου είναι ευνοημένες από την Ομοσπονδία.

Βέβαια, να σημειώσουμε πως παρόμοια σχόλια είχε κάνει ο Πορτογάλος και παλιότερα, ως τεχνικός των μπλε, διαμαρτυρόμενος τότε και θεωρώντας τις υπόλοιπες ομάδες ευνοημένες.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *