Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Μπηχτή στον Wenger από Mourinho

Μπορεί το ντέρμπι της αγωνιστικής να έβγαλε μεγάλο νικητή τον Jose Mourinho, όμως ο Πορτογάλος ήταν γι ακόμη μια φορά απολαυστικός και καυστικός μετά το τέλος του αγώνα.

 

Με τα τέρματα των Valencia και Lingard, ο Mourinho κατάφερε να αρπάξει τη νίκη μέσα στο Emirates και να διατηρηθεί πολύ κοντά στην Manchester City. Η ομάδα του Wenger είδε μόνο μια από τις 15 της προσπάθειες να καταλήγουν στα δίχτυα, με τον De Gea να πραγματοποιεί το παιχνίδι της ζωής του και να αρνείται πολλάκις το γκολ στους Lacazette και Ramsey.

Μετά τη λήξη του αγώνα όπως ήταν φυσικό, την παράσταση έκλεψαν γι ακόμη μια φορά τα σχόλια και οι βολές του Jose Mourinho αυτή τη φορά προς τον Wenger αλλά με άκρως πλάγιο τρόπο. Η αλήθεια είναι πως η πληροφορία που είχαμε πριν την έναρξη της αναμέτρησης ήταν πως ο Lacazette δεν θα μπορούσε να αγωνιστεί στο μεγάλο ντέρμπι εξαιτίας του τραυματισμού του από τον αγώνα με την Huddersfield. Όταν η ομάδα δημοσίευσε την αρχική 11άδα του αγώνα, όλοι βρέθηκαν προ εκπλήξεως μόλις είδαν το όνομα του Γάλλου επιθετικού να φιγουράρει κανονικά στο σχήμα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των ‘Κόκκινων Διαβόλων’ μόλις τελείωσε το ματς δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Και δεν θέλω να ξεχάσω να πω συγχαρητήρια και στα δύο ιατρικά επιτελεία»

» Το ιατρικό τμήμα μου κατάφερε να μετατρέψει τον [Nemanja] Matic από ένα ίσως σε ένα ναι, αλλά και το ιατρικό τμήμα της Arsenal που κατάφερε να ανακτήσει έναν παίκτη από ένα όχι σε ένα ολόκληρο 90 λεπτο.»

«Απίστευτο, δίνω συγχαρητήρια σε όλους.»

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *