Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Μπορούμε και χωρίς τον Vardy»

Την πίστη πως η Leicester θα μπορέσει να ανταποκριθεί και χωρίς τον Jamie Vardy στο ματς της Boxing Day με αντίπαλο την Everton εξέφρασε ο πορτιέρο των Foxes, Kasper Schmeichel.

Ο Vardy αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στην ισοπαλία με αντίπαλο την Stoke City την περασμένη εβδομάδα, για χτύπημα στον Mame Biram Diouf, ενώ η έφεση που άσκησε η ομάδα του δεν έγινε δεκτή και έτσι ο Άγγλος διεθνής θα απουσιάσει από το ματς κόντρα στους Toffees.

Ο Schmeichel, όμως, δεν τα «βάφει» μαύρα και σε δηλώσεις του ενόψει του μεθαυριανού αγώνα, σημείωσε:

«Προφανώς, ο Vardy έχει τεράστια επιρροή πάνω μας. Πάντα λέμε στα αποδυτήρια πως είναι εκείνος που ορίζει το ρυθμό στη γραμμή κρούσης και η υπόλοιπη ομάδα ακολουθεί. Είναι μια απώλεια αλλά μπορεί κανείς να διαπιστώσει ότι οι παίκτες που μπήκαν ως αλλαγές στο ματς με τη Stoke έκαναν μεγάλη διαφορά. Επομένως είμαι αισιόδοξος ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές, όποιοι κι αν επιλεγούν από τον προπονητή, θα κάνουν τη διαφορά».

Να σημειωθεί πως πλην του Vardy, o Claudio Ranieri θα αναγκαστεί σε ολικό rotation αυτή την αγωνιστική, καθώς θα στερηθεί επίσης των υπηρεσιών των Robert Huth και Christian Fuchs, που συμπλήρωσαν το όριο καρτών.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *