Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Μπρος γκρεμός και πίσω Sterling

Δραματικό φινάλε μας επιφύλαξε το πρώτο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής της Premier League μεταξύ της Bournemouth και της City,με την δεύτερη να <<κλέβει>> την νίκη στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με το σκορ να ολοκληρώνεται στο 1-2.

Η Bournemouth,ήταν ένα βήμα πριν ένα μεγάλο αποτέλεσμα,καθώς η αμυντική της λειτουργία ήταν σχεδόν άψογη,όμως <<πληγώθηκε>> στο τελευταίο λεπτό από τον Sterling.

Αναλυτικά οι σημαντικότερες φάσεις του αγώνα:

Μόλις στο 13′ ο Charlie Daniels εξαπέλυσε ένα εντυπωσιακό βολέ από την άκρη της περιοχής,με την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι και ύστερα να καταλήγει στα δίχτυα του Ederson,κάνοντας  το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Λίγα λεπτά αργότερα,στο 21′ ο Gabriel Jesus πήρε μια έξοχη πάσα μέσα στην περιοχή και έκανε ένα χαμηλό σουτ στην αριστερή γωνία της εστίας,νικώντας τον Begovic,με αποτέλεσμα να ισοφαρίσει σε 1-1.

Στο 32′ ο Bernando Silva έκανε μια εξαιρετική ατομική ενέργεια και νικά 2 αμυντικούς,πριν ρίξει ένα σουτ ακριβώς έξω από την περιοχή,προς το κέντρο της εστίας με τον τερματοφύλακα της Bournemouth να είναι έτοιμος,κάνοντας μία θαυμάσια απόκρουση.

Η πρώτη καλή στιγμή στο 2ο ημίχρονο συνέβηκε στο 61′ με τον Joshua King να εκμεταλλεύεται μία πάσα ακριβείας μέσα στην περιοχή και αμέσως έκανε ένα σουτ προς την εστία,με την μπάλα να πηγαίνει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι.

Μπαίνοντας στο τελευταίο 20λεπτο της κανονικής διάρκειας,στο 75′,ο Otamendi κερδίζει μία κεφαλιά μπροστά από την εστία του Begovic,αλλά η μπάλα κατέληξε στο αριστερό δοκάρι και ύστερα κατέληξε έξω.

Στο 97′ ο Danilo δίνει μία εξαιρετική πάσα στον Sterling μέσα στην περιοχή,με τον τελευταίο να σουτάρει,βρίσκοντας πάνω στο πόδι του Surman,με την Bournemouth να στέκεται άτυχη,βλέποντας την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα,με το σκορ να πηγαίνει στο 1-2.

Αναλυτικά οι ενδεκάδες:

Bournemouth: Begovic, Cook, Gosling, Mings, Ake, Surman, Arter, Daniels, Smith, King, Defoe

Manchester City: Ederson, Danilo, Kompany, Otamendi, Mendy, Fernandinho, Bernardo Silva. David Silva, De Bruyne, Sterling, Gabriel Jesus

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *