Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Μόνο ένας Red(mond) υπήρχε

Η Southampton ήταν πολύ καλύτερη στο ματς με την Liverpool και νίκησε με 1-0 την ομάδα του Klopp με το γκολ του Redmond παίρνοντας σκορ πρόκρισης για τον τελικό του EFL Cup.
Οι δύο ομάδες θα τα ξανά αναμετρηθούν στην ρεβάνς που θα γίνει στις 25 Γενάρη στο Anfield. Όσον αφορά το παιχνίδι αν αδικείται κάποιος από το σκορ αυτοί είναι οι γηπεδούχοι, μιας και έχασαν 3 κλασικές ευκαιρίες χωρίς να απειληθούν ιδιαίτερα.
Το ματς
Οι δυο ομάδες μπήκαν με αρχικό σκοπό να διασφαλίσουν το μηδέν στα μετόπισθεν και κάπως έτσι η πρώτη φάση ήρθε στο 18΄. Ο Lalana τροφοδότησε με κεφαλιά τον Firmino, ο οποίος οδήγησε τον Forster σε μια πολύ μεγάλη απόκρουση. Η αντίδραση των «Αγίων» ήταν άμεση και αποτελεσματική, μιας και στο 20΄ ο Rodriquez με κάθετη μπαλιά έβγαλε τετ α τετ τον Redmond, ο οποίος ευστόχησε και άνοιξε το σκορ. Στην συνέχεια η Liverpool προσπάθησε μάταια να αντιδράσει, μιας και στο 43΄ η ομάδα που απείλησε ήταν η Southampton με τους δράστες του πρώτου γκολ να ξανά συνεργάζονται αλλά αυτήν την φορά ο Karius απέκρουσε. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ένα παιχνίδι κατοχής για την Liverpool χωρίς να καταφέρει να απειλήσει ουσιαστικά. Κάπως έτσι η Southampton που είχε κλειστεί πίσω προσπάθησε να απειλήσει μέσω αντεπιθέσεων, όπως έγινε στο 66΄ με τον Cedric να αστοχεί. Η Liverpool συνέχισε να είναι ακίνδυνη και στο 83΄ ο Redmond έστειλε την μπάλα στο δοκάρι με τους αμυντικούς να διώχνουν πριν καταλήξει η μπάλα στα δίχτυα.
Southampton: Forster, Cedric, Yoshida, Van Djik, Bertrand, Romeou, Clasie (Hojberg 73΄), Daivis (Ward-Prowse 82΄), Tadic, Redmond, Rodriquez (Long 82΄).
Liverpool: Karius, Clyne, Lovren, Clavan, Milner, Can, Leiva, Wijnaldum (Coutinho 61΄), Lalana, Firmino (Origi 83΄), Sturridge.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *