Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Μόνο για ένα λόγο μετανιώνω την πώληση Payet»

Για την πώληση του Dimitri Payet στην Marseille τον περασμένο μήνα μίλησε για πρώτη φορά ο ένας εκ των συνιδιοκτητών της West Ham, o David Gold, ο οποίος αποκάλυψε πως μετανιώνει για την κίνησή του αυτή για ένα και μοναδικό λόγο.

Συγκεκριμένα, ο Gold τόνισε πως το μοναδικό πράγμα το οποίο τον κάνει να ξανασκέφτεται την απόφαση που έλαβε είναι το κόστος της μεταγραφής, καθώς θεωρεί ότι ο Γάλλος διεθνής άξιζε περισσότερα από τα 25 εκ. λίρες που δόθηκαν εν τέλει από την γαλλική ομάδα, ενώ σημείωσε για ακόμη μια φορά πως δεν θεωρεί σωστή τη συμπεριφορά του παίκτη.

«Η μοναδική μου μετάνοια είναι το γεγονός ότι τον πουλήσαμε για 25 εκατομμύρια, καθώς πιστεύω ότι άξιζε περισσότερα. Θεωρώ ότι σε μια ανοιχτή αγορά θα μπορούσε να κοστολογηθεί στα 30-35 εκ. λίρες. Ίσως οι οπαδοί μας αισθάνονται λίγο προδομένοι, διότι πιστεύουν ότι δεν ήταν αυτή η πραγματική του αξία», σημείωσε αρχικά ο Gold, για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Εκείνος επέμενε να πάει μόνο στη Marseille, ήταν ένας σύλλογος ο οποίος κατέθεσε προσφορά και αυτό επηρέασε και την τιμή, τον δώσαμε για 25 εκατομμύρια αντί για 35, για παράδειγμα. Δεν νομίζω ότι και ο ίδιος το χειρίστηκε σωστά. Αλήθεια, πιστεύει κανείς το αντίθετο; Υποθέτω πως η απάντηση είναι ότι είμαστε απογοητευμένοι, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε, υπάρχει ζωή και μετά τον Dimitri Payet. Ο David Sullivan (σ.σ. ο άλλος συνιδιοκτήτης), εγώ και ο Slaven (Bilic) προτιμούμε Άγγλους παίκτες ή ποδοσφαιριστές με εμπειρία στην Premier League και για αυτό κινηθήκαμε και για τους δύο αυτούς παίκτες (Jose Fonte, Robert Snodgrass) με τεράστια εμπειρία εδώ».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *