Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Μόνο με 100 εκατομμύρια φεύγει ο Lukaku

Ποσό που θα καταρρίπτει το παγκόσμιο ρεκόρ δαπάνης θα απαιτήσει το ερχόμενο καλοκαίρι η Everton για να πουλήσει το μεγάλο αστέρι της, Romelu Lukaku.

Την αποκάλυψη κάνει η Liverpool Echo, υποστηρίζοντας ότι οι «Toffees» έθεσαν ως τιμή πώλησης στο Βέλγο φορ τα 100 εκ. λίρες, η μεγαλύτερη που θα έχει δαπανηθεί για ποδοσφαιριστή. Ο ίδιος έχει συμβόλαιο έως το 2019 και ακόμη δεν έχουν υπάρξει εξελίξεις, ωστόσο αν κρίνουμε από τα όσα έχει πει έως τώρα, δύσκολα θα ανανεώσει εκ νέου.

Να σημειωθεί πως ο Lukaku είναι αυτή τη στιγμή πρώτος σκόρερ στη φετινή Premier League και έχει πετύχει 24 τέρματα σε 32 εμφανίσεις. Ο μεγαλύτερος υποψήφιος «μνηστήρας», ήδη από το προηγούμενο καλοκαίρι, είναι η Chelsea. Ωστόσο, υπάρχουν κι άλλες ομάδες εντός και εκτός Αγγλίας που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Μάλιστα, το περασμένο καλοκαίρι η Everton ζητούσε 70 εκ. λίρες για τον 23χρονο, τα οποία ήδη είχαν θεωρηθεί υπερβολικά χρήματα από τους «μπλε». Η αποχώρηση του Diego Costa τώρα μοιάζει προδιαγεγραμμένη και, σε περίπτωση που γίνει πράξη, μένει να δούμε αν οι Λονδρέζοι θα δώσουν το ποσό που ζητά η Everton για τον Lukaku ή θα κάνουν σκληρές διαπραγματεύσεις.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *