Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Νέα επιλογή στο ρόστερ της City

Την πρόθεση να έχουν στο ρόστερ της νέας σεζόν τον μέσο Aaron Mooy, που αγωνίζεται ως δανεικός φέτος στην Huddersfield Town, εκφράζουν οι άνθρωποι της Manchester City.

Ο Αυστραλός μέσος, που αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την Melbourne City και δόθηκε δανεικός στην ομάδα της Championship, αποτελεί ένα σπουδαίο «πολυεργαλείο» και μετρά φέτος 23 συμμετοχές, δύο γκολ και τρεις ασίστ.

Ο Mooy μοιάζει αρκετά στα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού του με τον νυν μέσο των Citizens, Fernandinho, και φαίνεται πως έχει όλα τα φόντα να βρεθεί στην πρώτη ομάδα με την έναρξη της νέας σεζόν, ενώ είναι εξαιρετικός και στις εκτελέσεις στημένων φάσεων.

Ο ίδιος ο παίκτης σε δηλώσεις του αποκάλυψε πως «οι άνθρωποι της City έρχονται σε επικοινωνία μαζί μου κάθε εβδομάδα και στέλνουν σκάουτ να με βλέπουν στα παιχνίδια, επομένως ξέρουν πως τα πηγαίνω. Βλέπουν τη βελτίωσή μου και κρατάμε επαφή, και αυτό είναι καλό. Με έστειλαν σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα για να δουν πως θα ανταποκριθώ και πιστεύω πως είναι ευχαριστημένοι μέχρι στιγμής».

 

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *