Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Νέες επαφές για Schneiderlin

Σε νέο κύκλο διαπραγματεύσεων ενδέχεται να μπουν Everton και Manchester United, με φόντο την επικείμενη μετακίνηση του Morgan Schneiderlin στο Goodison Park.

Σύμφωνα με πλήθος δημοσιευμάτων, η ομάδα του Jose Mourinho απέρριψε ήδη μια πρόταση ύψους 19 εκ. λιρών, καθώς επιθυμεί να λάβει το πλήρες ποσό των 24 εκ. που δαπάνησε πριν δυόμισι χρόνια για να τον αποκτήσει από τη Southampton, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό το μέχρι που είναι διατεθειμένοι να φτάσουν οι Toffees για έναν παίκτη που έχει μηδαμινό χρόνο συμμετοχής φέτος.

Η είδηση μάλιστα είναι πως στο κυνήγι του Γάλλου μέσου ξαναμπαίνει τώρα και η West Bromwich, σύμφωνα με το Sky Sports, η οποία έχει δει επίσης μια προσφορά ύψους 18 εκ. λιρών να πέφτει στο κενό.

Επιπλέον, ο 27χρονος είναι στο στόχαστρο και της Marseille και φαίνεται πως οι υποψήφιοι μνηστήρες διαρκώς αυξάνονται, με αποτέλεσμα η αποχώρησή του από το Old Trafford το Γενάρη να φαντάζει σχεδόν δεδομένη.

Να σημειώσουμε πως η Everton, η βασική υποψήφια, θα χάσει τον μέσο Idrissa Gueye για τον επόμενο μήνα λόγω Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, με αποτέλεσμα η απόκτηση ενός ακόμη παίκτη για τον άξονα να μοιάζει επιτακτική ανάγκη.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *