Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Νέες «σπόντες» από Benitez

Επικριτικός για μια ακόμη φορά απέναντι στη διοίκηση της ομάδας του εμφανίστηκε ο Rafa Benitez, υποστηρίζοντας πως δεν του παρείχε αρκετά μεγάλο μπάτζετ στη θερινή μεταγραφική περίοδο ώστε να πραγματοποιήσει ακριβές μεταγραφές.

Ως γνωστόν, ο ιδιοκτήτης της Newcastle, Mike Ashley, σκοπεύει να πουλήσει το σύλλογο μόλις φτάσει μια ικανοποιητική πρόταση στα χέρια του, και δεν είναι διατεθειμένος να δαπανήσει χρήματα για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Οι «Magpies» ναι μεν πραγματοποίησαν έξι μεταγραφές, όμως δαπάνησαν μόλις 36,2 εκατομμύρια λίρες, ποσό αμελητέο για τα δεδομένα της Premier League.

Η Newcastle, λοιπόν, ηττήθηκε για τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική προχθές, από την Watford εντός έδρας, με τον Benitez να δηλώνει: «Η πραγματικότητα είναι ότι αν θέλεις να αγοράσεις έναν επιθετικό που θα σκοράρει 20 γκολ κάθε χρόνο, πρέπει να πληρώσεις σήμερα 40 εκατομμύρια λίρες. Ένας μέτριος επιθετικός κοστίζει 15, 20, 25 εκατομμύρια, αν χειρίζεται καλά τη μπάλα 15, αν σκοράρει άλλα 25. Εμείς δεν το κάναμε αυτό και έτσι έχει η κατάσταση, θα πρέπει να ξέρουμε ποιοι είμαστε και που βρισκόμαστε. Μπορείς να χάσεις από τις κορυφαίες ομάδες, αλλά πρέπει να είσαι ανταγωνιστικός απέναντι στη Huddersfield, τη Brighton ή την Burney, όμως εμείς δεν πήραμε τους παίκτες που πήραν εκείνοι. Δεν πληρώσαμε τα ίδια χρήματα, επομένως αυτή είναι η κατάσταση».

Να σημειωθεί πως η Newcastle έχει σκοράρει μόλις 11 φορές σε 13 ματς φέτος, αριθμός που καταδεικνύει την επιθετική αδυναμία της ομάδας.

 

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *