Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Νέος πονοκέφαλος για Conte

Νέο πρόσωπο έρχεται να προστεθεί στη λίστα με τους τραυματίες για την Chelsea. Μετά τον Morata και τον Kante άλλος ένας παίκτης φαίνεται πως θα κάνει καιρό να αγωνιστεί ξανά.

 

Ο Νιγηριανός παίκτης έγινε αναγκαστική αλλαγή μόλις στο 40′ της αναμέτρησης της Chelsea με την Crystal Palace. Ο Davide Zappacosta μπήκε στη θέση του μέσου ο οποίος αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο κουτσαίνοντας. Ο τραυματισμός του Moses αποτελεί τον τρίτο για την ομάδα του Conte μετά τους Kante και Morata.

Ο παίκτης έχει αγωνιστεί στα 6 από τα 8 παιχνίδια πρωταθλήματος για τους «Μπλε» του Λονδίνου και αναμφίβολα η απουσία του θα είναι σημαντική. Ερωτηθείς για τον τραυματισμό του Moses, ο Ιταλός τεχνικός απάντησε:

«Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή, για εμάς, είναι πολύ δύσκολη. Όταν ξεκινάς ένα παιχνίδι χωρίς τον Morata και χωρίς τον Kante, δεν είναι απλό.» […] «Πέρα απ’ αυτά, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού άλλος ένας σημαντικός παίκτης για την ομάδα τραυματίζεται όπως ο Victor Moses. Ελπίζω να τον έχουμε πίσω πολύ σύντομα, επειδή αυτή η στιγμή είναι πολύ δύσκολη για εμάς.»

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *