Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Νέος υποψήφιος «μνηστήρας» για Pickford

Μια ακόμη ομάδα φαίνεται πως ήρθε να προστεθεί στους πιθανούς προορισμούς του Jordan Pickford για το καλοκαίρι, μετά τις Everton, Liverpool, Arsenal και Manchester United.

Ο λόγος για τη West Ham, η οποία σύμφωνα με δημοσιεύματα ετοιμάζει επίσημη προσφορά ύψους 25 εκατομμυρίων λιρών για την απόκτησή του. Ο πορτιέρο της Sunderland πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις φέτος και όποια ομάδα της Premier αναζητά τερματοφύλακα, ουσιαστικά στρέφεται στην περίπτωσή του.

Για τον 23χρονο γράφονται καθημερινά πολλά, ενώ η ομάδα του έχει σαφή πρόθεση να τον κρατήσει για τουλάχιστον έναν ακόμη χρόνο. Η Sunderland τον κοστολογεί στα 30 εκατομμύρια λίρες, με την Ham πάντως να είναι έτοιμη να πληρώσει αρκετά για την απόκτησή του.

Να σημειωθεί πως η ομάδα του Slaven Bilic ξεκίνησε με τον Adrian τη φετινή σεζόν, όμως ο Ισπανός έχασε στην πορεία τη θέση του από τον Darren Randolph. Και παρά το γεγονός ότι μόλις πρόσφατα ενεργοποιήθηκε οψιόν επέκτασης του συμβολαίου του έως το 2019, εντούτοις είναι πολύ πιθανό να πωληθεί σε περίπτωση απόκτησης του Pickford.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *