Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Νίκη ανάσα για West Ham

Η West Ham μπορεί να δυσκολεύτηκε όμως πήρε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της, αυτή τη φορά επί της Hull με 1-0.

Η ομάδα του Bilic σημείωσε την δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη της, δίχως να δεχθεί γκολ χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του αρχηγού της, Mark Noble, φτάνοντας έτσι στους 19 βαθμούς και είναι στην 13η θέση, αφήνοντας την Hull ουραγό στην βαθμολογία σε έναν αγώνα που σε καμία περίπτωση δεν άξιζε να χάσει, έχοντας δοκάρια, ενώ και το πέναλτι είναι αμφισβητούμενο.

Κάπως έτσι η Hull αγνοεί την νίκη από τις 11 Νοεμβρίου, όπου και επικράτησε εντός έδρας της Southampton με 2-1.

Το ματς

Οι δύο ομάδες μπήκαν με αμυντικό προσανατολισμό δείχνοντας πως θέλανε να καλύψουν πρώτα το μηδέν στην άμυνα και να αναζητήσουν κάποιο γκολ σε αντεπίθεση, κάτι που αξιοποίησε κυρίως η Hull, δίχως να καταφέρει να σκοράρει.

Έτσι το πρώτο ημίχρονο κύλησε με πολλές μονομαχίες στο κέντρο με την πρώτη φάση να έρχεται για τους γηπεδούχους στο 16΄, όπου ο Carroll πήρε την κεφαλιά από την σέντρα του Payet, αλλά ο αρχηγός των φιλοξενούμενων, Dawson επενέβη σωτήρια.

Στο 19΄ ήρθε η σειρά για τους φιλοξενούμενους να απειλήσουν με τον Clucas να τροφοδοτεί τον Mbokani, ο οποίος είδε το σουτ του να περνάει άουτ. Δύο λεπτά αργότερα η ομάδα του Phelan έχασε μεγάλη ευκαιρία, μιας και ο Cressewell έκανε λάθος πάσα, με τον Mbokani να επωφελείται και να κλέβει την μπάλα, αλλά το σουτ του κατέληξε στο δοκάρι.

Στο 30΄ οι Clucas, Mbokani συνδυάστηκαν ξανά, μόνο που αυτήν την φορά την τελική πάσα την έκανε ο στράικερ από το Κονγκό με το σουτ του Άγγλου χαφ να είναι κακό.

Οι γηπεδούχοι στην προσπάθεια τους να αντιδράσουν είχαν μια καλή ευκαιρία στο 34΄ με το σουτ του Payet να αποκρούεται. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια κρατώντας το μηδέν, με την ομάδα που να αδικείται περισσότερο να είναι η Hull, η οποία είδε τον Mbokani να μην μπορεί να αξιοποιήσει τις αρκετές ευκαιρίες που του δόθηκαν. Χαρακτηριστικό της εικόνας των «Σφυριών» είναι πως οι οπαδοί της ομάδας τους αποδοκίμασαν στην ανάπαυλα.

Έτσι ο Bilic στην προσπάθεια του να ανακατέψει την τράπουλα προχώρησε σε διπλή αλλαγή βάζοντας τους Fernandes και Ayew στην προσπάθεια του να αφυπνίσει την ομάδα του. Οι αλλαγές δεν άλλαξαν και την εικόνα της ομάδας με την πρώτη καλή ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο να έρχεται για τις «Τίγρεις», oι οποίοι στο 60΄ είδαν τον Robertson να σημαδεύει για δεύτερη φορά το δοκάρι με σουτ.

4 λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έγιναν επιτέλους απειλητικοί με τον Ayew να παίρνει την κεφαλιά που αποκρούστηκε πριν μπει στο τέρμα. Και ενώ όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα έληγε ισόπαλο, ο Antonio κέρδισε πέναλτι (αμφισβητούμενη φάση) από τον Huddlestone με τον Noble να το εκτελεί εύστοχα κάνοντας το 1-0 για την ομάδα του Bilic.

Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Payet για να κλειδώσουν την νίκη, ενώ για τους φιλοξενούμενους στο 87΄ ο Elmohamady δεν κατάφερει να χριστεί σκόρερ.

Συνθέσεις

West Ham: Randolph, Kouyate, Reid, Ogbonna, Antonio, Noble, Obiang (Fernades 46΄), Cresswell, Lanzini (Ayew 46΄), Payet (Nordveit 93΄), Carroll.

Hull: Marshall, Maguire, Dawson, Davies, Elmohamady, Livermore (Henriksen 70΄), Huddlestone (Bowen 86΄), Clucas, Robertson, Snodgrass, Mbokani (Diomande 70΄)

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *