Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Να μάθει από τα λάθη του ο Alli»

Την άποψη πως η κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Dele Alli στο ματς της περασμένης Πέμπτης απέναντι στην Gent δεν ήταν η τελευταία του επιπολαιότητα, αλλά θα πρέπει να μαθαίνει από αυτήν και τις επόμενες, εξέφρασε ο συμπαίκτης του, Eric Dier.

Ο 20χρονος Alli αποβλήθηκε για εγκληματικό τάκλιν και ουσιαστικά στέρησε από την ομάδα του την δυνατότητα να διεκδικήσει στα ίσια την πρόκριση απέναντι στους Βέλγους, με τον Dier να τονίζει πως θα πρέπει να αντιδρά στο εξής με τον σωστό τρόπο:

«Πρέπει να το περιμένει αυτό από τους αντιπάλους, το να προσπαθούν να τον εκνευρίσουν και να τον αποσυντονίσουν. Αλλά το γνωρίζει και το χειρίζεται αρκετά καλά. Με το χρόνο θα γίνει ακόμη καλύτερος, είναι πολύ νέος και η αποβολή του δεν θα είναι το τελευταίο λάθος που θα κάνει. Θα κάνει περισσότερα λάθη και το σημαντικότερο είναι να διδαχθεί από αυτά και να αντιδρά σωστά, όπως ήδη πράττει. Δεν νομίζω ότι (σ.σ. η αποβολή) θα τον επισκιάσει, αγωνίστηκε απέναντι στην Stoke και σκόραρε, επομένως όλοι θα ξεχάσουν τι συνέβη την Πέμπτη», δήλωσε ο συμπαίκτης του Alli.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *