Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Mourinho: «Νομίζω δεν είναι χαρούμενος»

Για την πιο ακριβή μεταγραφή που πραγματοποίησε ποτέ μίλησε ο Jose Mourinho στη Γαλλική Telefoot. Εκτός από λόγια λατρείας για τον Pogba, αποκάλυψε και κάτι που θα συζητηθεί σίγουρα από πολλούς.

Ο Γάλλος διεθνής επέστρεψε στην πρώτη του ομάδα το 2016 με το τότε ποσό ρεκόρ των £89m. Η πρώτη σεζόν του Pogba με τους «Κόκκινους Διαβόλους» έκλεισε με την κατάκτηση του Europa League και του EFL Cup. Ο Γάλλος καταφέρνει να βοηθήσει σημαντικά στο δημιουργικό κομμάτι του κέντρου για την Manchester United ενώ μετά και την προσθήκη του Matic, ο Pogba φαίνεται να απελευθερώθηκε εντελώς και να παίζει όπως αυτός ξέρει καλά.

Ο Mourinho ερωτηθείς για τον παίκτη του από το Γαλλικό μέσο ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Μπορεί να γράψει ιστορία στο ποδόσφαιρο. Έχει το ταλέντο. Μαζί του έχουμε την ισορροπία που χρειαζόμαστε στο κέντρο για να ελέγχουμε καλύτερα το χώρο.»

Παρότι όμως ο Πορτογάλος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον παίκτη, αμέσως μετά πραγματοποίησε μια δήλωση που μάλλον δεν θα περάσει απαρατήρητη. Σύμφωνα με τον προπονητή της United, ο Paul Pogba δεν πρέπει να είναι χαρούμενος όταν αγωνίζεται πλάι στον Matuidi στην εθνική Γαλλίας. Προφανώς ο Mourinho αναφερόταν στο στιλ παιχνιδιού και των δύο παιχτών που μάλλον δεν του ταιριάζει και ιδιαίτερα. Αξίζει να σημειωθεί πως κατά την πρώτη του θητεία στον πάγκο της Man United, ο Πορτογάλος είχε δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Γάλλου μέσου που τότε βρισκόταν στην PSG και πλέον ανήκει στην Juventus.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *