Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Νοσοκομείο η Everton

Νοσοκομείο του Λίβερπουλ θυμίζει τις τελευταίες ημέρες η Everton με τον Ronald Koeman να μετρά απόντες ενόψει του αγώνα με την Liverpool.

Μπορεί οι τελευταίες ημέρες να είχαν περισσότερο άρωμα εθνικών ομάδων, όμως οι σύλλογοι της Premier League προετοιμάζονται κανονικά για την 30η αγωνιστική, με το ντέρμπι του Merseyside να δεσπόζει το ενδιαφέρον.

Ένα ντέρμπι στο οποίο η Everton θα κατέβει με ειδικές συνθήκες μιας και οι αγώνες των εθνικών της έφεραν πολλά προβλήματα στο προπονητικό κέντρο. Αναμφίβολα η μεγαλύτερη απώλεια είναι αυτή του Seamus Coleman με τον έμπειρο αμυντικό να σπάει το πόδι του και να χάνει το υπόλοιπο της σεζόν. Στους τραυματίες συγκαταλέγεται και ο James McCarthy με τον Ουαλό να νιώθει ενοχλήσεις στον μηρό και να μένει εκτός για τον μεγάλο αγώνα με τη Liverpool.

Δες εδώ τη βαθμολογία της ομάδας σου!

Το κακό έχει τριτώσει ήδη με τον Morgan Schneiderlin με τον Γάλλο μέσο να έχει μείνει ήδη στα πιτς με πρόβλημα επίσης στον μηρό, κάτι που σημαίνει ότι οι «Toffees» θα παραταχθούν με ειδική ενδεκάδα στο μεγάλο ντέρμπι της πόλης της Λίβερπουλ.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *