Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ντεμπούτο Silva με τριάρα!

Ιδανικό ντεμπούτο για τον Marco Silva στην Premier League στον πάγκο της Hull, καθώς η ομάδα του επικράτησε με 3-1 της Bournemouth.

2 τέρματα πέτυχε ο Hernandez με τον Mings να πετυχαίνει αυτογκόλ για λογαριασμό της Hull και ενώ η Bournemouth είχε ανοίξει το σκορ με τον Stanislas.

Η ομάδα του Marco Silva πέτυχε μια σπουδαία νίκημ η οποία ήταν η 4η συνολικά νίκη της στο πρωτάθλημα και 1η μετά από 9 ανεπιτυχή αποτελέσματα στην Premier League, καθώς είχε να κερδίσει από τις 6 Νοεμβρίου!

 

Από την άλλη μεριά, η Bournemouth παρά το γρήγορο προβάδισμα στο σκορ που πήρε, δεν κατάφερε να διαχειριστεί σωστά το παιχνίδι στη συνέχεια. Η ομάδα του Eddie Howe παρά την ήττα, κατάφερε παρ’ όλα αυτά να παραμείνει ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα.

Το ματς:

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους, καθώς μόλις στο 3′ πήραν προβάδισμα στο σκορ μ’ εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Stanislas. Το πέναλτι είχε κερδίσει ο Fraser από τον Maguire.

Η Bournemouth απείλησε με τους Wilshere και Arter στο 12′ και 15′ αντίστοιχα, χωρίς όμως οι προσπάθειές τους να βρουν στόχο.

Πρώτη καλή ευκαιρία για τη Hull στο 16′, το σουτ όμως του Snodgrass δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον Boruc.

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν 2 φορές κοντά στο 2-0 στο 22′, με προσπάθειες των Afobe και Arter.

Ο,τι δεν κατάφερε ο Snodgrass στο 31′ το κατάφερε ο Hernandez στο επόμενο λεπτό, ισοφαρίζοντας σε 1-1 με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Robertson.

Το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, μιας και η κεφαλιά του Davies στο 41′ δεν βρήκε στόχο.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Hernandez διπλασίασε τα δικά του τέρματα, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του με 2-1.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πετύχουν το 3-1, όμως οι προσπάθειες των Davies και Mason στο 53′ και 55′ αντίστοιχα, πέρασαν ανεκμετάλλευτες.

Στο 62′ η Hull τριπλασίασε τα τέρματά της, χάρη σε αυτογκόλ που πέτυχε ο Mings, παίρνοντας ξεκάθαρο προβάδισμα νίκης.

Η Bournemouth προσπάθησε ν’ αντιδράσει, το σουτ όμως του Wilshere στο 71′ εκτός περιοχής, βρήκε σ’ ετοιμότητα τον Jakupovic.

Οι Maguire και Hernandez δεν κατάφεραν στο διάστημα 79-80 να νικήσουν τον Boruc και να δώσουν τη χαριστική βολή στη Bournemouth.

Το 3-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα, μιας και στο τελευταίο 10λεπτο δεν είχαμε κάποια αξιόλογη προσπάθεια και από τις 2 ομάδες.

Εντεκάδες:

 

Hull: Jakupovic, Maguire, Dawson, Davies, Diomande, Mason (Livermore 86′), Huddlestone, Clucas, Robertson, Snodgrass (Evandro 76′), Hernandez (Niasse 83′)

 

Bournemouth: Boruc, Smith, Cook, Mings, Daniels, Surman, Arter, Stanislas (Pugh 69′), Wilshere, Fraser (King 55′), Afobe (Wilson 55′)

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *