Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ντεπουτάρει με Everton ο Berahino

Την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της Stoke αναμένεται να πραγματοποιήσει ο Saido Berahino, στον αγώνα της Τετάρτης  με την Everton.

Η ομάδα του Mark Hughes απέκτησε τον Άγγλο κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο από τη West Brom, έναντι 12 εκατομμυρίων λιρών.

Ο Ουαλός τεχνικός δήλωσε σχετικά: «Για να είμαι ειλικρινής, ο Saido δεν έχει σταματήσει να χαμογελάει. Είναι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκεται εδώ και θα είναι με την ομάδα την Τετάρτη. Προπονείται κάθε μέρα. Έχουμε ενθουσιαστεί από αυτά που δείχνει στην προπόνηση. Οι κινήσεις του είναι απίστευτες. Η δουλειά του είναι υψηλού επιπέδου, αλλά έχει ακόμη λίγο δρόμο να κάνει. Σίγουρα έχει θέση στα σχέδιά μας, μόλις είναι έτοιμος να ανταποκριθεί και στα 90 λεπτά. Δεν είμαι σίγουρος γιατί έλεγαν στην West Brom πως δεν είναι σε καλή κατάσταση. Για μας φαίνεται εντάξει».

Για το τι μπορεί να προσφέρει στη West Brom ο Berahino, ανέφερε: «Μίλησα μαζί του μια μέρα μετά την προπόνηση, επειδή η ικανότητά του στο να τρέχει την ομάδα ήταν εξαιρετική. Είναι κάτι που έλειπε από την υπόλοιπη ομάδα. Δεν είχαμε για καιρό κάποιον που να μπορεί να το κάνει. Επιθυμούμε να έρχεται από πίσω, κάτι που θα δουλέψουμε, καθώς διαθέτει στοιχεία που μπορούν να μας βελτιώσουν. Όταν φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο, θα είναι ένας πολύ καλός παίκτης για μας».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *