Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ξανά άτυχος ο Boufal

Η ατυχία χτύπησε ξανά την «πόρτα» του Sofiane Boufal, καθώς ο άσος της Southampton τραυματίστηκε στο γόνατο και θα χάσει το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, κάτι που επιβεβαίωσε και ο Claude Puel.

Ο τεχνικός των Saints, μιλώντας στην ιστοσελίδα της ομάδας του ενόψει της αναμέτρησης Κυπέλλου με τη Liverpool, αποκάλυψε πως ο Μαροκινός άσος επέστρεψε στην Αγγλία και θα ξεκινήσει την αποθεραπεία του.

Ο Boufal, που αποτέλεσε τη μεταγραφή του καλοκαιριού για την Southampton, έχασε το ξεκίνημα της σεζόν λόγω τραυματισμού, ενώ τώρα δεν θα δώσει το «παρών» στη σημαντική διοργάνωση της αφρικανικής ηπείρου με την Εθνική του, όπου είχε επιλεγεί στην 23μελή τελική αποστολή.

«Ο Sofiane Boufal αντιμετωπίζει έναν τραυματισμό στο γόνατο και δεν θα πάει στο Africa Cup. Θα μείνει εδώ να αναρρώσει. Ελπίζω πως θα επιστρέψει εντός των επόμενων τριών εβδομάδων, δεν είναι σοβαρός τραυματισμός, είναι μια φλεγμονή στο γόνατο, όμως δεν θα μπορέσει εξαιτίας αυτής να συμμετάσχει με την Εθνική του. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, γιατί είναι ένας σημαντικός παίκτης που κάνει τη διαφορά με την ποιότητά του», σημείωσε ο Puel για τον Μαροκινό μεσοεπιθετικό.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *