Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ξεκίνησε δυναμικά η United

Το πρώτο της φιλικό παιχνίδι επί Αμερικάνικου εδάφους ενάντια στους LA Galaxy έδωσε η Manchester United σήμερα τα ξημερώματα. Εκτός από την νίκη που πήρε εύκολα με 2-5, η United κατάφερε να μαγέψει με το εξαιρετικό παιχνίδι της αλλά και την απολαυστική παρουσία του νεαρού Marcus Rashford.

Από μια διαφορετική 11άδα σε κάθε ημίχρονο είχε το φιλικό ματς στο γήπεδο των LA Galaxy και για τις ομάδες. Η πρώτη εντεκάδα του Jose Mourinho κατάφερε να ανοίξει από νωρίς το σκορ με τον Rashford. Μόλις στο δεύτερο λεπτό(2′) ύστερα από λάθος της άμυνας των Αμερικάνων, ο Lingard εκμεταλλεύτηκε έξυπνα την κατάσταση και άφησε τον νεαρό Άγγλο να κάνει το 0-1. Μερικά λεπτά αργότερα, στο 20′ ο Rashford διπλασιάζει τα προσωπικά του τέρματα αλλά και της ομάδας των «κόκκινων διαβόλων» σημειώνοντας το 0-2, για να έρθει ο Fellaini στο 26′ να κάνει το σκορ του ημιχρόνου 0-3.

Το δεύτερο μέρος βρίσκει τις δύο ομάδες με διαφορετικές ενδεκάδες τόσο από παίκτες όσο και από δυναμικότητα. Για την Manchester United, στο δεύτερο ημίχρονο έχουμε τα ντεμπούτα των Victor Lindelof με τον αριθμό 2 στην φανέλα, αλλά και της ακριβότερες μεταγραφής της φετινής σεζόν για τους «διαβόλους», τον Romelu Lukaku με τον αριθμό 9. Ο Mourinho και για τα δύο ημίχρονα του αγώνα, επέλεξε ένα διαφορετικό σύστημα από αυτό που μας είχε συνηθίσει την περασμένη σεζόν, αυτό του 3-5-2. Στην κορυφή της επίθεσης αυτή τη φορά βρισκόταν ο Martial και Lukaku, που αντικατέστησαν τους εξαιρετικούς Mata και Rashford του πρώτου μέρους.

Από νωρίς τα βάσανα για τους LA Galaxy, που στο 67′ λεπτό, ο καλύτερος παίκτης του ημιχρόνου Mkhitaryan ξεκινά λογαρισμό και φτάνει το σκορ στο 0-4, για να έρθει ελάχιστα λεπτά αργότερα ο Martial(72′) να συμπληρώσει τα 5 τέρματα της ομάδας από την Αγγλία.

Το μόνο που κατάφεραν οι παίκτες του Los Angeles ήταν να επιτύχουν 2 γκολ μέσα σε οκτώ λεπτά (80′,88′) με τον Dos Santos για το τελικό 2-5.

Αναλυτικά οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο πρώτο μέρος ήταν οι εξής:

MUTD:De Gea, Valencia, Jones, Smalling, Blind, Carrick, Herrera, Fellaini, Lingard, Mata, Rashford.

LAGAL
: Jon Kempin; Nathan Smith, Daniel Steres, Hugo Arellano, Bradley Diallo; Rafael Garcia, Jaime Villarreal; Bradford Jamieson IV, Raul Mendiola, Ariel Lassiter; Jack McInerney

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *