Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ξεκαθαρίζει τα μεταγραφικά ο Bruce

Ο Άγγλος τεχνικός θεωρεί πως θα κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θα υπάρξουν αποχωρήσεις, αλλά και αφίξεις στην Aston Villa.

Μάλιστα, τόνισε πως κάτι τέτοιο είναι απαραίτητο διότι υπάρχει μεγάλη ανισορροπία στο ρόστερ των «Χωριατών». Ο Rudy Gestede αναμένεται να είναι από τους πρώτους που θα φύγουν, με την ομάδα του να βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Middlesbrough. Ο Bruce αναφέρε πως θα χρησιμοποιήσει τα κέρδη αυτής της αποχώρησης, καθώς και άλλων προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της Aston Villa: « Ήμασταν τρίτοι από το τέλος πριν 12, 13 παιχνίδια και τώρα είμαστε ένατοι. Έτσι είναι η Championship, σε 13 αγώνες από τότε που ήρθα έχουμε 25 βαθμούς. Αλλά πρέπει να βελτιωθούμε στο δεύτερο γύρο, Πρέπει να έχουμε μια καλύτερη ισορροπία στην ομάδα και είναι δύσκολο να το κάνουμε τον Ιανουάριο, πραγματικά δύσκολο. Ελπίζουμε πως μπορούμε μα προσθέσουμε μερικούς. Σίγουρα θα φύγουν κάποιο από όσο ξέρω. Έχουμε έξι επιθετικούς, οπότε πρέπει να φτιάξουμε μια καλή ισορροπία στην ομάδα και ελπίζουμε να το κάνουμε. Έχω έξι επιθετικούς, οπότε πιθανώς θα πουλήσω έναν, για να πάρω ακόμη έναν αμυντικό ή μέσο».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *