Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ξεκόλλησε από τον πάτο η Bournemouth

Τους πρώτους της βαθμούς στη φετινή σεζόν πήρε χθες βράδυ η Bournemouth, που νίκησε τη Brighton με 2-1 στο Vitality Stadium, και μάλιστα με ανατροπή.

Πρωταγωνιστής για τους «Cherries» ο Jordon Ibe, ο οποίος πέρασε στο ματς ως αλλαγή και έδωσε δύο ασίστ για τα ισάριθμα τέρματα της ομάδας του. Πρώτο γκολ για τον Jermain Defoe στην επιστροφή του στην ομάδα.

Το ματς

Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, όμως η Brighton κατάφερε να ανοίξει το σκορ στις αρχές του δευτέρου μέρους. Συγκεκριμένα στο 55′, ο Solly March πέτυχε το 1-ο παγώνοντας το Vitality μέσα από αντεπίθεση της ομάδας του.

Ο Ibe πέρασε ως αλλαγή στο 65′ και μόλις δύο λεπτά αργότερα ήταν εκείνος που τροφοδότησε τον Andrew Surman για να ισοφαρίσει ο τελευταίος σε 1-1. Και έξι λεπτά μετά ο πρώην άσος της Liverpool έγινε ξανά δημιουργός, δίνοντας αυτή τη φορά την ασίστ στον Defoe ο οποίος ολοκλήρωσε την ανατροπή για τη Bournemouth.

Έτσι, οι «Cherries» μπορεί να παρέμειναν προτελευταίοι με μόλις 3 βαθμούς, ωστόσο γλίτωσαν μια κακή παράδοση, αφού όποια ομάδα έχει ηττηθεί στα πέντε πρώτα ματς της Premier League (Sunderland 2005/06 και Portsmouth 2009/10) εν τέλει υποβιβάστηκε. Η Brighton από την άλλη, είναι στη 14η θέση του πίνακα με 4 βαθμούς.

Συνθέσεις

Bournemouth: Begovic, Ake, Francis, Daniels, Smith, Arter, Surman, Fraser (65′ Ibe), Pugh, King (93′ Gosling), Defoe (78′ Afobe)

Brighton: Ryan, Dunk, Duffy, Suttner, Rosenior, Stephens, Propper, March, Knockaert (76′ Izquierdo), Gross (77′ Murray), Hemed

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *