Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ξεφορτώνεται παίκτες ο Mourinho

Ο Jose Mourinho δήλωσε πως δε θα σταθεί εμπόδιο σε παίκτες που επιθυμούν να αποχωρήσουν τον Ιανουάριο.

Οι Morgan Schneiderlin, Memphis Depay και Bastian Schweinsteiger δεν έχουν αγωνιστεί φέτος στην Premier League, καθώς δεν έχουν εντυπωσιάσει ιδιαίτερα τον Πορτογάλο. Μάλιστα, τόνισε πως τους επιτρέψει να φύγουν, αν φέρουν κάποια αποδεκτή πρόταση. Ο Schweinsteiger βρισκόταν για καιρό εκτός ομάδας, πριν ο Mourinho τον επαναφέρει στις προπονήσεις στα τέλη Οκτωβρίου. Παράλληλα, ο τεχνικός των «Κόκκινων Διαβόλων» ανέφερε πως περιμένει την επιστροφή του Luke Shaw που είναι τραυματίας. Ο παίκτης ξεκίνησε βασικός σε έξι παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ σήμερα θα χάσει το έκτο συνεχόμενό του, με το Matteo Darmian να τον αντικαθιστά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Jose Mourinho: » Πάντα είμαι ανοικτός στο να ακούσω προσφορές για παίκτες. Περισσότερο από αυτό, είμαι πάντα έτοιμος να ακούσω τους ίδιους τους παίκτες. Οπότε όποιος παίκτης χτυπήσει την πόρτα μου και δεν είναι χαρούμενος και θέλει να φύγει, όταν οι προσφορές είναι αποδεκτές, δε θα τον εμποδίσω από το να φύγει. Όταν ο Mata έφυγε από την Chelsea για να έρθει στη United δεν υπήρξε πρόβλημα, αυτή είναι η σκέψη μου. Είμαι πάντα ανοικτός. Μερικές φορές στους αγώνες, απογοητεύεσαι με κάποιες εμφανίσεις. Αλλά στην προπόνηση, ο επαγγελματισμός και ο τρόπος που το κάνουν, μόνο καλά λόγια μπορώ να τους πώ. Είμαι χαρούμενος με την ομάδα που έχω. Θα ήθελα να είναι η ομάδα μου μέχρι το τέλος της σεζόν και δεν πρόκειται να πώ σε κανέναν παίκτη φεύγεις επειδή δε σε θέλω «.

Τέλος για το Luke Shaw, ανέφερε: » Χρειάζεται βελτίωση. Είναι φυσιολογικό, επειδή είναι παιδί. Δεν περιμένω από ένα νέο παίκτη να είναι τέλειος. Ένας νέος παίκτης κάνει λάθη, οι νέοι παίκτες έχουν πράγματα να μάθουν και πράγματα να αναπτύξουν. Πρέπει να το κάνει. Πόσα παιχνίδια έχει ήδη παίξει για μένα; Πολλά. Αλλά ήταν τραυματίας όταν έπαιζε, δεν ήταν στον πάγκο. Τον χρειάζομαι πίσω «.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *