Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Οι Έλληνες του Νησιού

Για μία ακόμα εβδομάδα, το englishfootball.gr και ο Νίκος Σπυρόπουλος δηλώνουν το παρόν, για να σας αναλύσουν την εβδομάδα που πέρασε για τους Έλληνες του Νησιού.

Η εβδομάδα αυτή, σαν σύνολο δεν άφησε θετικό πρόσημο καθώς από τους 4 Έλληνες ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν αυτήν την εβδομάδα, μόνο ο ένας κατάφερε να φύγει με τους 3 βαθμούς, ενώ η ομάδα των Holebas και Καρνέζη,Watford, δέχτηκε μία ήττα σοκ από την Everton, με 3-2.

Αγγλία

Oρέστης Καρνέζης (Watford):O διεθνής τερματοφύλακας, πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην Premier League, παίρνοντας στο 59′ την θέση του τραυματία Heurelho Gomes.Στάθηκε άτυχος όμως καθώς ενώ η ομάδα του βρισκόταν μπροστά με 0-2, μετά την είσοδό του έγινε η ανατροπή, με την Everton να επικρατεί με 3-2.Η Watford αυτήν την στιγμή βρίσκεται στην 9η θέση της Premier League.

Jose Holebas(Watford):O πρώην διεθνής αριστερός μπακ και συμπαίκτης του Καρνέζη, αγωνίστηκε και στα 90′ της αναμέτρησης.

Ανδρέας Μπουχαλάκης(Nottingham Forest):O διεθνής κεντρικός μέσος, μπήκε ως αλλαγή στο 77′, στην θέση του Kieran Dowell, στην εντυπωσιακή νίκη με 4-0 κόντρα στην Q.P.R,με την ομάδα του να βρίσκεται στην 8η θέση της Championship.

Υπήρχαν και άλλοι παίχτες που δεν κέρδισαν λεπτά συμμετοχής αυτήν την εβδομάδα.Συγκεκριμένα, ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης(Bradford City A.F.C) και Απόστολος Βέλλιος(Nottingham Forest), έμειναν εκτός αποστολής, ενώ ο έμπειρος τερματοφύλακας, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος(Middlesbrough), έμεινε στον πάγκο.

Σκωτία

Γιάννης Σκόνδρας(Hamilton):O 30χρονος δεξιός οπισθοφύλακας,αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι στο 2-2 κόντρα στην Aberdeen, αντικρίζοντας την κίτρινη κάρτα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.Η ομάδα του βρίσκεται στην 9η θέση με 12 βαθμούς.

Αντίθετα, ο συμπαίκτης του Σκόνδρα, Γιώργος Σαρρής(Hamilton) έμεινε εκτός αποστολής.

Πηγή:ritorno2015,Μάνος Σταραμόπουλος

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *